Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę sobie zmienić imię które byście wybrali?

Polecane posty

Gość gość

Wiem ,że to dość dziwne ,ale nienawidzę swojego imienia od lat i się z nim męczę :O nie powiem jakie to imię ,ale jest dość pospolite i dla mnie nie zbyt ładne, poza tym kojarzy mi się ze złym dzieciństwem... Jedno imię ,które mi się bardzo podoba to Emilia, druga propozycja to Laura, w grę jeszcze wchodzi najprostsze Monika bo dobrze mi się kojarzy, z moją przyjaciółką ,która niestety nie żyje bo zmarłą na nowotwór :O Ale Emilia i Laura podobaja mi się bardziej. Które z tych 3 najładniejsze? Laura nie jest za bardzo zwydziwiane?

Gość gość
Laura to jak z jakiejś peruwiańskiej telenoweli, a Emilia jak 90 letnia babcia... Monika chyba najlepsze. Może Weronika, Wiktoria, Gabriela???

Gość gość
Ale nikt Ci nie zmieni imienia tylko dlatego, że jest pospolite.

Gość gość
znam osobę,której zmienili, trzeba tylko podać powód, ona podała taki, że niby wszyscy zwracają się do niej tym nowym imieniem od lat, ja podam taki sam

Gość gość
tak to jest jak rodzice daja oklepane imiona. nie mowie, ze musza byc wymyslne ale pozniej juz nic ladnego w imieniu wiktoria, bo beda zwracac sie po nazwisko. osobiscie mam awersje do imienia monika

Gość gość
Wiesz, ja tam jeszce nic nie mam do oklepanych imion, ale moje mi nie pasuje do mnie... nie lubie jak ktos do mnie mowi moim imieniem, bywa ,że przedstawiam się jednym z tych nowych np jak poznam jakąś nową osobe/ faceta bo tak się lepiej czuję Poza tym jak pisałam miałam złe dziecinstwo , nawet bardzo więc generalnie to imie źle mi się kojarzy, jeszcze u obcej osoby ujdzie ,ale nie dla mnie... Pewnie przez niektore osoby bedzie to odebrane dziwnie, ale w sumie mam to gdzieś, za to te których jeszcze pewnie poznam wiele w zyciu beda mnie znali pod nowym :) Ja pójdę do pracy ,założe rodzinę...

Gość gość
Moja koleżanka ma na imię Marta a jej rodzice na nią wołają Maciek . Musi sobie zmienić imię na Maciek huehuehue :D

Gość gość
Laura i Emilka są bardzo ładne :) Laura trochę ładniejsze bo jednak rzadsze. I takie eleganckie, nie jakieś amerykańskie jak Dżesika bo w Polsce też je nadawano od setek lat. A Monika jakoś takie pospolite i mniej ładne

Gość gość
ja tez nienawidze swojego imienia ale mam je po prababci.

Gość gość
emilia przeslodzone do granic mozliwosci

Gość gość
Daj sobie Laura, piękne, eleganckie i wcale nie zwydziwiane, kiedyś szlachciankom też dawano tak na imię, bardzo ładne i stare ;)

Gość gość
Imię Emilia kojarzy mi się wyłącznie z Nad Niemnem Orzeszkowej, gdzie pani Korczyńska non stop miała "globusa" ;)

Gość gość
Emilka debilka - okropne imię, przesłodzone, Laura szlachetne.