Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem - nie wiem czy ze sobą czy z partnerem. Pracujemy od poniedziałku do piątku, on po pracy często wychodzi z kolegami pojeździć na rowerze. Dodatkowo, średnio raz (czasami dwa razy) w tygodniu wychodzi z tymi kolegami na imprezy, gdzie oczywiście ja nie mogę iść. Denerwuję się, bo to zwykle jest w weekend, więc nie możemy spędzić go wspólnie (bo cały następny dzień choruje). W tygodniu on jest zmęczony (bo przychodzi z roweru koło18-19), zalega na kanapie i na nic nie ma siły. Dziwnym trafem ma siłę wyjść w tygodniu np. na mecz. Czy ja czegoś nie rozumiem

Gość gość
nie rozumiesz prostej acz upierdliwej prawidlowosci ze jestes w tej relacji kwiatkiem do kozucha

Gość gość
on ma 30 lat, a zachowuje się jak dzieciak. Nie wiem czy jest sens planować z nim życie. Zapomniałam dodać, że jesteśmy zaręczeni i planujemy ślub...

Gość gość
to twoj wybor pytanie czy bedziesz w takim zwiazku szczesliwa? oni jesli sie po slubie zmieniaja to raczej nagorsze niz na lepsze :D poza tym kup sobie dobry rower ;) I co to znaczy: Dodatkowo, średnio raz (czasami dwa razy) w tygodniu wychodzi z tymi kolegami na imprezy, gdzie oczywiście ja nie mogę iść. jakis powod?

Gość gość
mam rower, ale nie mogę z nimi jeździć, bo twierdzi, że to tylko jego pasja i "że chce mieć coś swojego". Powód imprez beze mnie: to podobno męskie imprezy (oczywiście zdarzy się, że jeden z kolegów weźmie ze sobą dziewczynę - mojemu się to nie zdarza).

Gość gość
facet nie mówi- facet OKAZUJE Ten facet okazuje,że NIE CHCE spedzać z toba CZASU że KOLEDZY SĄ dla niego ważniejsi niz ty że ma w d..pie , jak sie Ty z tym czujesz. Po co ci z nim slub? ON tylko poczuje sie pewniej i będzie WIĘCEJ IMPREZ i JESZCZE WIĘCEJ nieliczenia sie z tobą A co on robi DLA CIEBIE a co wy robicie RAZEM? sypiacie... jestes darmowa k***wka, nieważne, jakie farmazony ci GADA że cie koocha itd. To tylko gadanie. On nie POkAZUJE ŻE CIĘ KOCHA toże uprawia z toba seks, NIE JEST OKAZYWANIEM MIŁOŚCI imprezy bez ciebie i zawalanie weekendów NIE SĄ okazywaniem miłosci

mój nawet jak mają typowo męskie imprezy to pyta mnie czy chce iść, zabiera ze sobą, więc to nie jest wytłumaczenie, że nie możesz...jeżdżenie na rowerze to jakoś mało intymne prywatne hobby w którym nie mogłabyś brać udziału, dobrym pytaniem by było czy wgl spędzacie razem czas? chociaż biorąc pod uwagę, że napisałaś że zalega przez resztę dni na kanapie to rozumiem, że nie...

Gość DANKA 47
Wydaje mi sie że my kobiety godzimy sie na wszystko dla facetów,dajemy sobie układać zycie tak jak oni tego chcą,,,a MY? gdzie my jestesmy w tym zyciu i nasze pragnienia?

Gość gość
macie c*******h facetow, ktorzy sie wami nie opiekuja :D

Gość gość
czyli te wszystkie lata o kand d... roztłuc?