Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powrót do pracy po rodzicielskim

Polecane posty

Gość gość

Urlop rodzicielski kończy mi się we wrześniu tego roku.Po tym urlopie wykorzystuje zaległy urlop wypoczynkowy ,powrót do pracy mam wyznaczony w grudniu,kiedy zatem powinnam spotkać się z pracodawcą żeby omówić mój powrót do pracy??? czy przepisy to jakoś określają??? wolałabym żeby to jak najpóźniej.

Gość gość
czy ktoś może mi napisać jak to poprawnie rozegrać?

Gość gość
A po co chcesz się spotykać? Wracasz do pracy na poprzednie stanowisko i tyle.Jeśli wcześniej byłaś na L4 ponad miesiac musisz zrobić przed powrotem do pracy badanie kontrolne -powinnaś dostać skierowanie od pracodawcy.

Gość gość
w firmie w której pracuje tak się właśnie robi, spotyka się wcześniej i ustala co i jak.

Gość gość
No to się spotkaj w takim czasie jak to jest u was w zwyczaju. nie ma tutaj żadnych regulacji prawnych więc jak zrobisz tak będzie ok.

Gość gość
no przecież gdybym nie zadzwoniła i się nie spotkała to wg ciebie jak to powinno wyglądać ? wydaje mi się ,że to chyba głupio tak przyjśc po 2 latach powiedzieć dzień dobry i usiąść za biurkiem ,tym bardziej ,że dali zastępstwo na moje miejsce.

Gość gość
Ciekawe co zrobisz z dzieckiem takie małe do żłobka ?

Gość gość
Ma roczek,więc chyba nie takie małe.A co robiły kobiety z dziećmi kiedy nie było rocznego urlopu tylko pół roczny? Też oddawały do żłobka jeszcze młodsze dzieci.Niestety nie każdy ma babcie .....