Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochane pierwszy raz bede przeswietlac zęba,,,jak to wygląda

Polecane posty

Gość gość

wchodze do pracowni i co robie?? zakadam jakis worek na reke i wkladam pod zab cos sama??? tak mowila mi kolezanka... moze ktos napisac jak wyglada to przeswietlanie zeba w pracowni rtg ?bo tam sie wybieram..

Gość gość
aha i czy musze uprzedzic babke ze moja jedynka to koronka w wkladme metalowym ?? chce przeswietlic dwójke obok tej korony.. ale s;łyszalam ze chyba ciezko przez ten metalowy wklad:(

Gość gość
Spokojnie sama nic nie robisz tylko otwierasz buzie. Babka cos tam pyta wiec jej odpowiesz

Gość gość
Osoba, która będzie Ci to zdjęcie robiła powie co masz robić. Nie, nie jest ciężko.

Gość gość
ale podobno sie naklada jakis woreczek samemu tam na zęba???serio? to jest dwójka u samej góry i ona jest mniejsza niz jedynki niestety bo krzywy zgryz..boje sie ze ciezko bedzie przeswietlic ja bo ona sie nie domyka z dolnymi zębami:):)

Gość gość
Zaklada sie taki ciezki wor na ramiona,ona ci zalozy i zawiesi costam na zeba, ty nic sama nie robisz

Gość gość
serio sie zaklada ciezki wór ???? masakra. a ja myslalam ze juz dawno tak sie nie robi rtg zebów:)

Gość gość
jezeli masz korone porcelanowa z wkladem metalowym to chyba nie da sie zrobic rtg skoro nawet kolczyki sciagalam i lancuszek a to tez jakby metalowe:):) to ciezko ci bedzie zrobic rtg jak masz w buzi metal:)