Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest Wasze pożycie

Polecane posty

Gość gość

mamy ? zastanawiam sie dlaczego u mnie tak źle Mam 2 malych dzieci, nie pracuje. Maz pracuje, ma sporo stresow. Seks u nas kulej***ardzo, Checie zazwyczaj brak, jesli sa to wychodzi to od meza. Srednia u nas to raz na 2 tygodnie, ja nie czerpie z tego satysfakcji, uwazam to za obowiazek malzenski( kiedys tak nie bylo). Maz nie jest zadowolony z czestotliwosci ale sam nie ma sily no dojść. !! Dla mnie seks moze nie istniec a mamy dopiero po 30 lat. Czy to jakis kryzys zwiazny z dziecmi ? Nawet mnie specjalnie to nie martwi, tylko jest zastanawiajce

Gość gość
jeszcze gprsze niz moje :D

Gość gość
My jeszcze rok temu prawie codziennie.Teraz proza zycia,duzo obowiazkow,maz ma nowa b stresujaca prace.Kochamy sie w weekend,srednio 3razy.A kiedys 3razy w ciagu dnia maz chcial.Po ciazy jestem b zakompleksiona niz bylam.ubzduralam sobie ze sie mezowi nie podobam.Nie mam wymodelowanego ciala ,ale nosze 37,38,lubie sie stroic,nosic sukienki,mam zawsze zrobione paznokcie. Nie wiem do konca czemu maz tak zmniejszylnczestotliwosc zblizen..Ja nie chce sie narzucac.Zreszta maz bzyka wtedy jak chce ,nawet jak bywalo ze ja zakomunikowalam chec. Sex jest sredni,bo brakuje mi sexu oralnego,pieszczot pocalunkow.Sama zreszta tez jestem zablokowana.Cwivze teraz miesnie kegla,do lozla ide wygolona w sexi haleczce.Maz moze woli cycate choc tak jak pisze rok temu bylam zmeczona ciaglym sexem bo non stop mnie napastowal.

Gość Problemowa222222222
Jedno dziecko 4 letnie 6 lat po slubie Lubie seks, ale zwyczajnie mi sie nie chce. Kiedy już się kochamy jest naprawde fajnie i zastanawiam się dlaczego tak rzadko to robimy. Potem znowu przychodzi zmęczenie dniem i marzy sie tylko poduszka. Średnia - raz na miesiąc. Na urlopie było fajnie, przez 2 tygodnie co druga noc :)

Gość matylda z mirindą
u mnie seks codziennie różne pozycje, facet się bardziej na mnie skupia i waginalny i oralny jest, no bosko po prostu, świetna namiętność, ale my dzieci nie mamy...

Gość gość
A ja mam 15miesieczne dziecko i jestem zadowolona seks moze byc codziennie jedyny warunek to czas.

Gość gość
25 lat po slubie, sex jest palce lizac. cierpliwosci mlodzi uczcie sie delektowac nocami i dniami z seksem, a zawsze bedziecie zadowolone.