Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodsza zawsze doda powera i chęć do zycia

Polecane posty

Gość gość

przy starej człowiek umiera dewocieje i nabawia sie choroby psychicznej ,dodatkowo nie jest atrakcyjny

Gość gość
młodsza zawsze doda powera i chęć do zycia" i ogoli konto:D

Gość gość
Na mnie lecą tylko 30-stki liczące na sponsoring :( Ech A ja jestem biedny

Gość gość
ja sie obawiam starców, nie dam żadnemu nieudacznikowi mojej kasy z kont :P nieee :))

Gość gość
a jak sie dobrze zakrecisz to bedziesz mial pielegniarke na zramolala starosc... walcz, mloda dupa u boku to sam szyk

Gość gość
:D pielęgniarkę i asystentkę do seksu :P:classic_cool: to też ważne

Gość gość
jakiego seksu? jak jestes zramolalym starcem to zwykle te sprawy to juz korniszon :D 98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada: - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna. Doktor myśli chwilę i mówi: - Niech pan pozwoli, że opowiem panu historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem? - Nie - odpowiada staruszek. - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda. - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek - Ktoś inny musiał wystrzelić! - I do tego punktu właśnie zmierzałem.