Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farba Loreal Casting gloss bez aminiaku w ciazy

Polecane posty

Gość gość

ktoras stosowala? jestem w 14 tygodniu i mam juz mega odrostu i po prostu musze zafarbowac, farba nie ma amoniaku ale slyszlaam ze czesto w takich farbach zamiast amoniaku dodawane sa jeszcze bardziej szkodliwe substancje, chyba nazywa sie to sole aminowe. co myslicie o tej farbie?

chyba nie będziesz jadła tej farby, ani się nią odurzała ?

Gość gość
Ja farbowalam wlosy u fryzjera przez całą ciążę. Mialam fazę ze koniecznie muszę mieć blond , mimo ze wiedzialam ze wygladam w nim koszmarnie. Hormony chyba mi na głowę padly :-) rozjasnialam z brązu do blondu. Dziecko ma kilka lat i jest zdrowe. Zapytaj lekarza przy wizycie co mysli o farbowaniu. Bedziesz miala pewnosc ze mozesz.

Gość gość
pytalam, ale on jest niestety przeciwnikiem farbowania, a ja nie moge juz dluzej tak chodzic, mam sporo siwych wlosow i naprawde wygladam nieciekawie:/

Gość gość
Fryzjerka kiedyś mówiła mi, że nawet te farby do kupienia w sklepie reklamowane jako bez amoniaku wcale zdrowe nie są. Nie wiem, na ile to jest prawdą. Widziałam kiedyś farby w aptece, oparte wyłącznie na naturalnych składnikach. Minusem jednak była cena i mały wybór kolorów.