Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast

Polecane posty

Gość gość

Takiej hołoty i bezmózgowia jak baby z takich małych miasteczek i wiosek jak Chełmno, Malbork i Ostróda, Tczew to ciężko znaleźć, Upośledzenie umysłowe zassane w powietrzem.

Gość gość
z Chałmna Caryca II z Malborka A.Cegielska kretynie

Gość gość
Ja lubie jak pachnom siankiem i mlekiem. :)

Gość gość
PO tym że wieśniary mają kretyńskie foty na fb, na swoich blogach, nie potrafią się ubrać, mają zaściankowy sposób myślenia i kompletny brak taktu. Wstyd się z taką pokazać bo jej jedynym osiągniecięm jest obalenie litra na wiejskiej dyskotece. Ambicje na bmw i tylko tyle... Nawet jesli studiują na prawie albo medycynie to wieś z nich wychodzi.

Gość gość
najlepsze lafirdyndy nieudacznice żyjące na koszt naiwnego frajera :D te które pełzają całą dobe po galeriach i oglądają ciuszki, to dopiero puste idiotki, mniej wiecej takiego pokroju jak autorzyna 👄 Nigdy nie dopuszcze do mojej kasy ,zadnego takiego s*******a :D

Gość gość
a ty musisz mieć wielki przeogromny o***t :D analfabeto twoje bezmózgowie dawno sie ulotniło ,jestes pusty jak dziurawa beczka

Gość gość
Byłem z jedną wieśniara i najgorszy związek. Mimo że studiowała najtrudniejszy kierunek na uczelni to nie reprezentowała ze sobą nic.Codziennie dzwoniła do siostry i konstytuowała każdą rzecz w naszym związku, jak poszedłem z nią na imprezę do znajomych to zrobiła mi wieś do tego stopnia że przez kilka kolejnych nie chciałem się pokazywać. Po wszystkim ludzie dopiero mówili mi że "oniemieli negatywnie jak ją zobaczyli" bo biło z niej coś dziwnego. Wieśniary!

Gość gość
to najlepsze najśliczniejsze kobiety

Gość gość
gdybym miała takiego czołga jak tym ,wiesniaku wyżej , to całowałabym ci twoje frajerskie stopki zeby mnie tylko opuścił :D niezle j*******y buhha

Gość gość
pisać o kims z kimssie było ,to jest dopiero dramat, chyba najwiekszy chuj nie śmiał by pisać o swoim życiu a tu popatrzcie co za patologia ,s***********e bo sie zarazicie ebola od j******a wieśniaka jakich mało

Gość gość
Ja wolę takie ze wsi, przynajmniej są pracowite i umieją coś ugotować, a te lafiryndy z miasta są leniwe i puszczalskie.

Gość gość
znam frajerow z Czczewa :D chełmna z wielkim o***tem :classic_cool: nic tylko omijać 👄

Gość gość
ucioweNajgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Najgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast Dodaj do ulubionych gość dziś Takiej hołoty i bezmózgowia jak baby z takich małych miasteczek i wiosek jak Chełmno, Malbork i Ostróda, Tczew to ciężko znaleźć, Upośledzenie umysłowe zassane w powietrzem. syn fubu dziś Tak? A po czym wnosisz? gość dziś z Chałmna Caryca II lapka.gif z Malborka A.Cegielska kretynie gość dziś Ja lubie jak pachnom siankiem i mlekiem. usmiech.gif gość dziś PO tym że wieśniary mają kretyńskie foty na fb, na swoich blogach, nie potrafią się ubrać, mają zaściankowy sposób myślenia i kompletny brak taktu. Wstyd się z taką pokazać bo jej jedynym osiągniecięm jest obalenie litra na wiejskiej dyskotece. Ambicje na bmw i tylko tyle... Nawet jesli studiują na prawie albo medycynie to wieś z nich wychodzi. gość dziś najlepsze lafirdyndy nieudacznice żyjące na koszt naiwnego frajera smiech.gif te które pełzają całą dobe po galeriach i oglądają ciuszki, to dopiero puste idiotki, mniej wiecej takiego pokroju jak autorzyna usta.gif Nigdy nie dopuszcze do mojej kasy ,zadnego takiego s*******a smiech.gif gość dziś a ty musisz mieć wielki przeogromny o***t smiech.gif analfabeto twoje bezmózgowie dawno sie ulotniło ,jestes pusty jak dziurawa beczka gość dziś Byłem z jedną wieśniara i najgorszy związek. Mimo że studiowała najtrudniejszy kierunek na uczelni to nie reprezentowała ze sobą nic.Codziennie dzwoniła do siostry i konstytuowała każdą rzecz w naszym związku, jak poszedłem z nią na imprezę do znajomych to zrobiła mi wieś do tego stopnia że przez kilka kolejnych nie chciałem się pokazywać. Po wszystkim ludzie dopiero mówili mi że "oniemieli negatywnie jak ją zobaczyli" bo biło z niej coś dziwnego. Wieśniary! gość dziś to najlepsze najśliczniejsze kobiety lapka.gif gość dziś gdybym miała takiego czołga jak tym ,wiesniaku wyżej , to całowałabym ci twoje frajerskie stopki zeby mnie tylko opuścił smiech.gif niezle j*******y buhha Alfonso Pedolino dziś A tu się ukrywasz Fubusiu, mój Ty kochany analny przyjacielu usta.gif jestem taki podniecony... gość dziś pisać o kims z kimssie było ,to jest dopiero dramat, chyba najwiekszy ch*j nie śmiał by pisać o swoim życiu a tu popatrzcie co za patologia ,s***********e bo sie zarazicie ebola od j******a wieśniaka jakich mało gość dziś Ja wolę takie ze wsi, przynajmniej są pracowite i umieją coś ugotować, a te lafiryndy z miasta są leniwe i puszczalskie. Inne tematy z tej kategorii malzenstwo - instytucja ktora nie istnieje POMÓŻCIE MI PRZETRWAĆ TEN DZIEŃ gość dziś znam frajerow z Czczewa smiech.gif chełmna z wielkim o***tem cool.gif nic tylko omijać usta.gif

Gość gość
A to prawda, laski ze wsi są bardzo łatwe, proste i niezbyt urodziwe, chociaż zdażają sie wyjątki, osobiście znam takąlatawice wiejską, jest tak słynna że nawet w necie można o niej poczytać

Gość gość
Wiejskie gwiazdy prosto z pola

Gość gość
a ty w d***e byłeś i g****o widziałeś :D :D patałaszku :)

Gość gość
Te wsiowe latawice umieją ugotować, wyprać i posprzątac, a te miejskie pachnące lalunie nie potrafia nic, tylko się umalować i żyć na zupach z paczki...

Gość gość
Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Najgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast Dodaj do ulubionych gość dziś Takiej hołoty i bezmózgowia jak baby z takich małych miasteczek i wiosek jak Chełmno, Malbork i Ostróda, Tczew to ciężko znaleźć, Upośledzenie umysłowe zassane w powietrzem. syn fubu dziś Tak? A po czym wnosisz? gość dziś z Chałmna Caryca II lapka.gif z Malborka A.Cegielska kretynie gość dziś Ja lubie jak pachnom siankiem i mlekiem. usmiech.gif gość dziś PO tym że wieśniary mają kretyńskie foty na fb, na swoich blogach, nie potrafią się ubrać, mają zaściankowy sposób myślenia i kompletny brak taktu. Wstyd się z taką pokazać bo jej jedynym osiągniecięm jest obalenie litra na wiejskiej dyskotece. Ambicje na bmw i tylko tyle... Nawet jesli studiują na prawie albo medycynie to wieś z nich wychodzi. gość dziś najlepsze lafirdyndy nieudacznice żyjące na koszt naiwnego frajera smiech.gif te które pełzają całą dobe po galeriach i oglądają ciuszki, to dopiero puste idiotki, mniej wiecej takiego pokroju jak autorzyna usta.gif Nigdy nie dopuszcze do mojej kasy ,zadnego takiego s*******a smiech.gif gość dziś a ty musisz mieć wielki przeogromny o***t smiech.gif analfabeto twoje bezmózgowie dawno sie ulotniło ,jestes pusty jak dziurawa beczka gość dziś Byłem z jedną wieśniara i najgorszy związek. Mimo że studiowała najtrudniejszy kierunek na uczelni to nie reprezentowała ze sobą nic.Codziennie dzwoniła do siostry i konstytuowała każdą rzecz w naszym związku, jak poszedłem z nią na imprezę do znajomych to zrobiła mi wieś do tego stopnia że przez kilka kolejnych nie chciałem się pokazywać. Po wszystkim ludzie dopiero mówili mi że "oniemieli negatywnie jak ją zobaczyli" bo biło z niej coś dziwnego. Wieśniary! gość dziś to najlepsze najśliczniejsze kobiety lapka.gif gość dziś gdybym miała takiego czołga jak tym ,wiesniaku wyżej , to całowałabym ci twoje frajerskie stopki zeby mnie tylko opuścił smiech.gif niezle j*******y buhha Alfonso Pedolino dziś A tu się ukrywasz Fubusiu, mój Ty kochany analny przyjacielu usta.gif jestem taki podniecony... gość dziś pisać o kims z kimssie było ,to jest dopiero dramat, chyba najwiekszy ch*j nie śmiał by pisać o swoim życiu a tu popatrzcie co za patologia ,s***********e bo sie zarazicie ebola od j******a wieśniaka jakich mało gość dziś Ja wolę takie ze wsi, przynajmniej są pracowite i umieją coś ugotować, a te lafiryndy z miasta są leniwe i puszczalskie. gość dziś znam frajerow z Czczewa smiech.gif chełmna z wielkim o***tem cool.gif nic tylko omijać usta.gif gość dziś ucioweNajgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Najgorszy typ kobiet to baby ze wsi i małych miast Dodaj do ulubionych gość dziś Takiej hołoty i bezmózgowia jak baby z takich małych miasteczek i wiosek jak Chełmno, Malbork i Ostróda, Tczew to ciężko znaleźć, Upośledzenie umysłowe zassane w powietrzem. syn fubu dziś Tak? A po czym wnosisz? gość dziś z Chałmna Caryca II lapka.gif z Malborka A.Cegielska kretynie gość dziś Ja lubie jak pachnom siankiem i mlekiem. usmiech.gif gość dziś PO tym że wieśniary mają kretyńskie foty na fb, na swoich blogach, nie potrafią się ubrać, mają zaściankowy sposób myślenia i kompletny brak taktu. Wstyd się z taką pokazać bo jej jedynym osiągniecięm jest obalenie litra na wiejskiej dyskotece. Ambicje na bmw i tylko tyle... Nawet jesli studiują na prawie albo medycynie to wieś z nich wychodzi. gość dziś najlepsze lafirdyndy nieudacznice żyjące na koszt naiwnego frajera smiech.gif te które pełzają całą dobe po galeriach i oglądają ciuszki, to dopiero puste idiotki, mniej wiecej takiego pokroju jak autorzyna usta.gif Nigdy nie dopuszcze do mojej kasy ,zadnego takiego s*******a smiech.gif gość dziś a ty musisz mieć wielki przeogromny o***t smiech.gif analfabeto twoje bezmózgowie dawno sie ulotniło ,jestes pusty jak dziurawa beczka gość dziś Byłem z jedną wieśniara i najgorszy związek. Mimo że studiowała najtrudniejszy kierunek na uczelni to nie reprezentowała ze sobą nic.Codziennie dzwoniła do siostry i konstytuowała każdą rzecz w naszym związku, jak poszedłem z nią na imprezę do znajomych to zrobiła mi wieś do tego stopnia że przez kilka kolejnych nie chciałem się pokazywać. Po wszystkim ludzie dopiero mówili mi że "oniemieli negatywnie jak ją zobaczyli" bo biło z niej coś dziwnego. Wieśniary! gość dziś to najlepsze najśliczniejsze kobiety lapka.gif gość dziś gdybym miała takiego czołga jak tym ,wiesniaku wyżej , to całowałabym ci twoje frajerskie stopki zeby mnie tylko opuścił smiech.gif niezle j*******y buhha Alfonso Pedolino dziś A tu się ukrywasz Fubusiu, mój Ty kochany analny przyjacielu usta.gif jestem taki podniecony... gość dziś pisać o kims z kimssie było ,to jest dopiero dramat, chyba najwiekszy ch*j nie śmiał by pisać o swoim życiu a tu popatrzcie co za patologia ,s***********e bo sie zarazicie ebola od j******a wieśniaka jakich mało gość dziś Ja wolę takie ze wsi, przynajmniej są pracowite i umieją coś ugotować, a te lafiryndy z miasta są leniwe i puszczalskie. Inne tematy z tej kategorii malzenstwo - instytucja ktora nie istnieje POMÓŻCIE MI PRZETRWAĆ TEN DZIEŃ gość dziś znam frajerow z Czczewa smiech.gif chełmna z wielkim o***tem cool.gif nic tylko omijać usta.gif gość dziś A to prawda, laski ze wsi są bardzo łatwe, proste i niezbyt urodziwe, chociaż zdażają sie wyjątki, osobiście znam takąlatawice wiejską, jest tak słynna że nawet w necie można o niej poczytać gość dziś Wiejskie gwiazdy prosto z polalapka.gif Inne tematy z tej kategorii Pewność siebie Jak przetrwać wakacje w niepewnosci? gość dziś a ty w d***e byłeś i g****o widziałeś smiech.gif smiech.giflapka.gif patałaszku usmiech.gif gość dziś Te wsiowe latawice umieją ugotować, wyprać i posprzątac, a te miejskie pachnące lalunie nie potrafia nic, tylko się umalować i żyć na zupach

Gość gość
Oj byś się zdziwiła, sam mieszkam na wsi i wiem coś o dziewczynach mieszkających obok, nie mówię że sa złe bo tak do pogadania są fajne, ale na żonę to bym takiej nie chciał, jak jedna z drugą trochęwypije to nawet za sklepem się bzykają z chłopakami z mojej wsi. Ostatnio kumpel postawił takiej piwo i po godzinie już była bez majtek w jego aucie, Na całe szczęście mam dziewczynę z miasta.

Gość gość
Hehe był tu kiedyś temat o jakiejś wiejskiej wywłoce, pamiętam że się wtedy nieźle uśmiałem z kolegami:-):-):-)

Gość gość
Ojej i na co poleciala? Na Twoj malenki traktorek:-D

Gość gość
musisz byc płytki a co d**y nie dała laska czy o co chodzi z tym bzykaniem sie wszystkich ?! masz strasznie zniweczony umysł od tego wirtualnego *****nska i sekxu ! chłopie ty sie lecz ,bo mózg do konca ci spustoszeje ! wiesz juz na temat polakow za sklepem sie nie bedziemy wypowiadać i nie tylko tych za sklepem ! czesto pozory mylą, a zdjąłes dzis gaciory ?ile razy sie spusciłeś na monitor ?x 100! fleju ty

Gość gość
przer***ałem kolegów a następnie oni mnie ,jestem c***a nieudacznikiem i wyglądam jak psychol wypuszczony z psychiatryka ,jak życ ?moje nazwisko tkwi w jednym z portali :D:D

Gość gość
Miałem właśnie dziewczynę z małego miasteczka i była beznadziejne. Nie potrafiła gotować,jak mówiła to machała łapami i pluła tak że nic nie dało się zrozumieć. Gardziła ludźmi biedniejszymi od niej(jej rodzice to lekarze i mają kupę pieniedzy) i wyzywała wszystkie od k***w i ladacznic.

Gość gość
:D wspołczułabym takiej mieć takiego dzięcioła jak ty :D musisz byc głupkiem totalnym :D hahhahahaaaa co za down

Gość gość
Wiejskie wywłoki do płóga, a nie się tu udzielać

Gość gość
znam taką jedną zapchaj dziure ze wsi na górnym śląsku

Gość gość
gość dziś musisz byc płytki a co d**y nie dała laska czy o co chodzi z tym bzykaniem sie wszystkich ?! masz strasznie zniweczony umysł od tego wirtualnego *****nska i sekxu ! chłopie ty sie lecz ,bo mózg do konca ci spustoszeje ! wiesz juz na temat polakow za sklepem sie nie bedziemy wypowiadać i nie tylko tych za sklepem ! czesto pozory mylą, a zdjąłes dzis gaciory ?ile razy sie spusciłeś na monitor ?x 100! fleju ty Nie jestem płytki, poprostu nie tykam koleżanek odemnie ze wsi, niech sobie moi kmple używają z nimi na wiejskich zabawach za remizą

Gość gość
Dajcie namiary na ten temat o jakiejś wywłoce