Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obnoszenie sie z nową miłością w internecie

Polecane posty

Gość gość

Wrzucanie dużej ilości zdjęć itd.biorąc pod uwage,że ma sie dzieci już pewien wiek.Co o tym myślicie?

Gość gość
To chyba mało dojrzałe,dzieci się wstydzą.

Gość gość
Lepsze obnoszenie miłością, niż pisanie głupich tematów na forum.

Gość gość
no gdzies trzeba :D ja generalnie jestem zdania ze jak ktos robi za duzo szumu wokol swojego nowego zwiazku to cos z nim ie tak.. bo to wyglada jak zwiazek na pokaz: zobaczcie teraz wreszcie, wreszcie... patrzcie i podziwiajcie. Takie upodobanie do zycia w swietle jupiterow nawet jesli to odbywa sie w necie jest troche dziecinne. W koncu chyba nie chodzi tu o to by wszyscy inni uwierzyli (poza toba :P, :P, :P) ze teraz jestes naprawde na swoim miejscu. Ale moze ja sie myle :D

Gość gość
No właśnie ja mam znajomego,ma 43 lata,rozstał sie z żoną,założył facebooka i wrzuca kupę zdjęć z nową,dzieciaki sie wstydzą a mają już po parę ładnych lat a on wymaga od znajomych aplauzów.Mi jest trochę głupio bo znam tą rodzinę,on nie ma 16 lat.

Gość gość
p********y :D:D:D

Gość gość
a ktos powiedzial ze trzeba dorosnac do 16 lat? on widocznie nadal nie dorosl :D Moze jakby dorosl to sam wychowywalby swoje dzieciaki a nie odstawial pokazowki

Gość gość
Masakra,niedojrzały gość,napewno jest młodsza i ładniejsza od żony,dlatego sie obnosi,ona też jest niedojrzała wiedząc że ma dzieci i na to patrzą,zwykła pokazówka.

Gość gość
Pewnie podnosi swoje ego,żeby wszyscy widzieli,że ktos go chce.

Gość gość
Są takie typy,szkoda sobie nimi dupę zawracać.

Gość gość
To poprostu zwykły glupek i nikt nie bedzie traktował go poważnie.

Gość gość
A to palant,żonie na złość może i zrobi ale dzieci?Co za idiota.Powinna żona teraz powrzucać tylko pewnie ma trochę wstydu.Na głupotę nie ma lekarstwa.

Gość gość
W tym wieku?No gratulacje,naprawde.

Gość gość
No właśnie ja mam znajomego,ma 43 lata,rozstał sie z żoną,założył facebooka i wrzuca kupę zdjęć z nową,dzieciaki sie wstydzą a mają już po parę ładnych lat a on wymaga od znajomych aplauzów.Mi jest trochę głupio bo znam tą rodzinę,on nie ma 16 lat. x facet kompletne zero, niedorozwinięty umysłowo, tylko się ośmiesza, ja bym go usunęła ze znajomych i tyle. Brzydzą mnie takie doopki.

mam 22 lata i uważam to za żenujące. nie obnoszę się ani swoim życiem,ani swoim związkiem w internecie i nie rozumiem po co ludzie to robią...

Gość gość
podstarzały ru\chacz musi się pochwalić że nową doopę wyrwał. Psychika 14 latka... Osho pisał że większość ludzi ma psychikę 14 latka i coś w tym jest.

Gość gość
Co w tym dziwnego. Facet ma nową miłość i to jest jak najbardziej normalne, że wstawia zdjęcia. Nie wstydzi się jej i nowego szczęścia. Zazdrośnice. A co, ma w ukryciu siedzieć, bez przesady. Lepiej cieszyć się z jego szczęścia. Dla niektórych pewnie by było lepiej gdyby mu było źle, taki naród zawistny.

Gość gość
Ludzie robią to po to,żeby wszyscy zobaczyli,ze ktoś ich zechciał :) niedowartosciowanie. Rozumiem ustawic status związku czy wydarzenie z życia na Facebooku jeśli jest to ślub, ale wrzucanie zdjęć codziennie albo pisanie publicznie ze się kocha itd to dziecinada, a.robią to często ludzie dorośli nie od wczoraj

10:32 wiesz ja tam sie swoim szczęściem cieszę, ale jakbym miała w neta z tego szczęścia fotki wrzucać to miałabym poczucie żenady. nikt w ukryciu nie siedzi, bliscy znajomi widzą jego szczęście a Tych co widzi raz na ruski rok po co mają :P.

Gość gość
Miłość nie jest na pokaz.Okazywanie miłości i wrzucanie codziennie zdjeć na fb jest dziecinne.Ale jest dużo takich głupków.A CAŁKIEM NIE NORMALNE JEST TO,JAK SĄ DZIECI Z POPRZEDNICH ZWIAZKÓW

Gość gość
faceci mają wyj****e głowy:)