Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkoo24

NIE MOGĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ AŻ SIĘ PŁAKAĆ SIĘ CHCE

Polecane posty

Gość gość
Kobiety starają się o dziecko rok, dwa, a nawet dłużej.Nie jest to od razu, wszystko w swoim czasie.Zwykle tak bywa,że gdy się robi to na na siłę, to g****o z tego wychodzi.Cierpliwośc***anienko!

Gość gość
3 miesiące to nic. Płakać możesz zacząć po 2 latach

Gość maszka18
Ciasteczko głowa do góry. Ja starałam się z mężem 2 lata. Brałam clo na wywołanie owulacji - bezskutecznie. Po odstawieniu tabletek ponownie próba - i zaś co miesiąc załamka. Chciałam wrócić do clo ponownie, już miałam kupione leki i czekałam tylko na miesiączkę a okazało się, że jestem w ciąży. Jeszcze trochę i będę miała maleństwo w ramionach. Tobie również życzę tego. Wiem, że się łatwo mówi, nie załamuj się. Sama to przechodziłam, ale trzeba być dobrej myśli! Pozdrawiam :)

Gość ciasteczkoo24
Wiem że trzeba być dobrej myśli, dziękuję Wam za wsparcie, może ja już taka jestem, niby się nie nakręcam ale jak teraz okres mi się spóźniał to moja nadzieja rosła i dlatego aż mi łzy poleciały jak znowu zauważyłam krew :( Bo w tamtym miesiącu miałam okres w terminie i było normalnie nie przejęłam się tym tak, pomyślałam od razu że już jest nowy cykl a teraz już myślałam że to już coś rośnie mi pod serduchem :(

Gość ciasteczkoo24
A może jeśli nadejdzie ten moment że zajdę w ciążę to będę coś czuła? Że coś będzie inaczej niż zwykle? Czytałam że niektóre kobiety wyczuwają że zaszły w ciążę, że coś jest nie tak, inaczej niż zwykle, że to się czuje, być może ja też to poczuje...

Gość gość
Ja w cyklu w ktorym zaszlam nic nie podejrzewalam. Staralam sie 1.5 roku. A zaszlam w miesiacu w którym wyluzowałam.