Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

POMYSŁ NA ŻYCIE ? NA SIEBIE ?

Polecane posty

Gość gość

witam chce sie poradzić ? pożalić ? a może porozmawiać ogólnie jestem osobą zdecydowaną , odpowiedzialna, mam wykształcenie średnie , zaczęłam stuida ekonomiczne ale nie skończyłam przez problemy rodzinne i zdrowotne mam stałą pracę w administracji zarabiam mało po kilku latach niespełna 1500 zł moj mąz ma prace aktualnie dorywczą choć niezle zarabia ogolnie nie wiedzie nam sie zle , mamy jedno dziecko 2 letnie ale martwie sie wciaz o nasza przyszłośc chciałabym podjąc jakieś kroki aby polepyszć to co bedzie " jutro" a wiadomo ze najbardziej chodzi i pieniądze , bo o ile dzis nam to wystarcza to za kilka lat mogą być marne pieniadze ja awansu tu nie dostane zawsze beda z ta lichą pensją chciałabym pokierowac swoim zyciem jakos ale nie wiem jak ? robić kursy ? studia? zmienić pracę ? martwie sie ze nie zapewnie dobrego życia mojej córce - dzieciom bo takie jeszcze planujemy ciagle czuję się niespełniona, ze nie osiągnełam w życiu zbyt wiele czy ktoś zmaga się z podobnymi rozterkami a może znalazł sposób jak to rozwiązać ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować