Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 witam chce sie poradzić ? pożalić ? a może porozmawiać ogólnie jestem osobą zdecydowaną , odpowiedzialna, mam wykształcenie średnie , zaczęłam stuida ekonomiczne ale nie skończyłam przez problemy rodzinne i zdrowotne mam stałą pracę w administracji zarabiam mało po kilku latach niespełna 1500 zł moj mąz ma prace aktualnie dorywczą choć niezle zarabia ogolnie nie wiedzie nam sie zle , mamy jedno dziecko 2 letnie ale martwie sie wciaz o nasza przyszłośc chciałabym podjąc jakieś kroki aby polepyszć to co bedzie " jutro" a wiadomo ze najbardziej chodzi i pieniądze , bo o ile dzis nam to wystarcza to za kilka lat mogą być marne pieniadze ja awansu tu nie dostane zawsze beda z ta lichą pensją chciałabym pokierowac swoim zyciem jakos ale nie wiem jak ? robić kursy ? studia? zmienić pracę ? martwie sie ze nie zapewnie dobrego życia mojej córce - dzieciom bo takie jeszcze planujemy ciagle czuję się niespełniona, ze nie osiągnełam w życiu zbyt wiele czy ktoś zmaga się z podobnymi rozterkami a może znalazł sposób jak to rozwiązać ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach