Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akademia_pana_K

Masakra co zrobiłem na pierwszej randce z dziewczyną

Polecane posty

Gość Akademia_pana_K

Po jakimś tam czasie pisania wkońcu sie spotkaliśmy i jak zwykle wszystko schrzaniłem :( Jestem bardzo nieśmiały i bardzo sie stresowałem przed spotkaniem poszedłem ze stresu załatwić sprawy toaletowe, myślałem, że po takim srańsku będzie spokój ale nie usiedliśmy w knajpie zaczeliśmy gadać. Po paru minutach ona wyszła do toalety, no to sobie myśle, że czas na pierda no i puściłem k***a bąka z kleksem z g****a. Patrze pod spód a tu nie dość że kleks to jeszcze przesiąknęło przez spodnie i mokra plama na fotelu smród g****a, wytarłem szybko serwertka i wybiegłem, a dziewczyna mi sie podobała napisałem, że coś mi wypadło ważnego, ale ona chyba nie uwierzyła :(

Gość Akademia_pana_K
w sumie to napisałem prawde, że coś mi wypadło ważnego tylko szkoda, że z d**y !

Gość gość
No zdarza sie, co zrobisz, na drugi raz wez jakies tabl. Uspokajające

Gość gość
no no,jeszcze zapominiales dopisac,ze plama nie zeszla,wiec poszedles do kuchni po noz,wyciales kawalek tapicerki,wyrwany kawalek schowales w spodnie,dziewczyna przyszla do pokoju i zobaczyla ciebie z nozem i mega erekcja(skad mogla wiedziec,ze to zwitek tapicerki a nie erekcja)wziela cie za psychola,zaczela krzyczec,ty w poplochu wyszedles przez okno,mimo ze to bylo 7 pietro,wpadles na babcie z zakupami,babcia zobaczyla noz i wielka´´erekcje´´i wezwala policje,a ty w obawie przed policja wskoczyles do studzienki kanalizacyjnej i podziemiami doszedles do domu;)

Gość Akademia_pana_K
bardzo zabawne, ale moja przygoda jest niestety prawdziwa na spodniach było tylko mokro g****a nie było widać, ale śmierdziało, cholera za bardzo sie denerwuje :(

Gość gość
ha, ha, ale śmieszne... wymysl coś innego...

Gość gość
Skad wiesz ze ona nie miala tak samo?

Gość gość
idz do niej, kup jej kwiatki i przepros ze tak ją zostawiłeś