Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieidealnaxx3

Jak przytyc?

Polecane posty

Gość nieidealnaxx3

Witam mam 18 lat 160 cm 42 kg i wiem jestem za chuda:( Niestety mam bardzo szybko przemiane materii i nie potrafie przytyc. Jem bardzo duzo 5 posilkow dziennie wysoko kalorycznych. A najbardziej denerwujace sa opinie otoczenia " ale ty jestes chuda" -.- "ty cos wogole jesz "musisz przytyc" :/ tak chocbym tego nie wiedziala i siebie nie widziala w lusterku;( naprawde takie komentarze tylko pogorszaja sprawe bardziej doluja. Moze to nie tylko przemiana materii jest problemem? Od pol roku duzo wiecej wypada wlosow i od zawsze mam niereguralne miesiaczki. Czyzby cos z hormonami? Juz niewiem jak przytyc moze wy macie jakies sprawdzone sposoby¿

Gość gość
Więcej małych posiłków, tak co godzinę do maks 2. W ten sposób zrobiłem 15 kg w 3m

Gość gość
Jedz makarony, pij soki z jabłek przez siebie robione-zaostrzają apetyt, winogrona, banany. Po obiedzie połóż się na pół godziny z książką albo utnij sobie drzemkę. Jedz mieszanki studenckie - kompozycje orzechów i suszonych owoców. Porad co jeść jest mnóstwo, ale mogą niewiele pomóc. Pomóc powinny odpowiednio dobrane ćwiczenia. Poszukaj klubu sportowego albo fitness, hantle dla kobiet, systematyczne pływanie i tym podobne

Gość gość
Wprowadź do diety majonez i bitą śmietanę oraz nie gardź dobrą pizzą na grubym cieście i drożdżówki zjadaj codziennie! Pączki z lukrem francuskie pączki z lukrem Dużo majonezu do wszystkiego co jesz! Zamiast jogurtów jedz śmietanę z owocami i cukrem Znasz takie ciastko zwane firmowym? Z bit a śmietaną jest-możesz zjeść takich 5 na raz na przykład raz w tyg a co drugi dzień ze 3 eklery Codziennie jedz takie słodkości byle dużo. Dużo pszennego pieczywa z szynką i majonezem albo hamburgery! Mając taką dietę przytyjesz w 2 miesiące!

Gość gość
gość dziś - nie namawiaj do samobójstwa, nie chodzi o to, by się utuczyć tylko by przytyć ale nie kosztem zdrowia

Gość gość
17:19 to mój wpis! Pomagałam kiedyś pewnej anorektyczce przytyć! Zajęło mi to 5miesięcy Najpierw trzeba było rozepchać jej kichę bo miała mały spust A potem już z górki! Niestety skończyła ze sporą nadwagą! Jeśli raz spróbujesz takiego żarcia to już na inne nie zamienisz. Pszenica jest jak opium Tluszcze zwierzęce to kolejny narkotyk Cukier tak samo Po 2miesiącach jesteś już uzalezniona i aby przestać musisz iść na odwyk

Gość nieidealnaxx3
Tylko ja nie jestem zadna anorektyczka. Uwielbiam jesc . Mama sobie zawsze zartuje ze gdzie mi to idzie. Niestety takie geny po ojcu u niego w rodzinie kobiety najwiecej cialka nabraly po ciazy albo w starszym wieku. Ale ja teraz wolalabym przytyc teraz by czuc sie lepiej :( ostatnio w dwa miesiace przytylam prawie 2 kilo ale to strasznie za malo i strasznie powolnie:(

Gość nieidealnaxx3
Denerwuje mnie tez ze jak tyje to najbardziej idzie w piersi przy tej wadze juz mam C ;(

Gość gość
eee, to fajnie, zgrabniocha będziesz jak nic

Intensywne ćwiczenia aby mięśnie nóg i pupy rozbudować ;) a jak przytyjesz dzięki temu to będziesz miała ekstra figurę.

Gość nieidealnaxx3
Cwiczylam wlasnie ostatnio miesnie nog i pupy . Pupa bardziej jedrna uda tez nawet sie powiekszyly troche . Tylko najpierw musze przytyc tak przynajmniej na poczatek do 55 kg lub wiecej juz sie wyobrazam wtedy moje piersi jako D jak nie wieksze..