Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1983rl

Kobiety są leniwe !!!!

Polecane posty

Gość andrzej1983rl

We łbach wam się przewraca idiotki ! Ja już dawno wybiłem sobie z głowy babę, ślub, rodzinę, dzieci ... Wczoraj gadałem z kumplem. Poznał jakąś blondynę. Młoda siksa, 24 lata. Tylko by paznokcie malowała i przed lustrem pół dnia siedzi. Mówię mu : weź ty człowieku się jebnij młotkiem w łep bo jak się z nią ożenisz to po jakimś czasie jej krzywdę zrobisz. Ani to gotować nie umie, do ogórka nie wejdzie bo se paznokcie poniszczy, a weź ją zabierz na grzyby. Siłą nie wyciągniesz bo przecież w lesie komary. Do tego puste to, tylko się śmieje jak idiotka. Nic sensownego sklecić nie potrafi. Jeszcze ta mowa : spoko, luzik, zajefajnie, czadersko itd ... Odpycha mnie ta gówniara a kumpel ma poukładane w głowie. Wielka studentka marketingu, zaoczne studia i nie pracuje bo jak można studia z pracą godzić. Ja gdy robiłem zaoczne studia to pracowałem po 12 h od pn do pt, czasami wychodziło nawet 273 h w m-cu ! ( gdy m-c miał 31 dni i były 4 niedziele ). Ja to bym zajebał taką siksę chyba, za nerwowy jestem. On się stara, kursy robi, papiery ... coraz lepszy w swoim fachu. Ciężko go raz na m-c na 2 godziny wyciągnąć żeby pogadać bo wiecznie zarobiony a ta klacz myśli, że leci na nią bo ma fajny tyłek a dupa to przecież warta miliony, majątek cały. Sam pójdę do niej i za mordę po asfalcie przeciągnę jeśli on tego nie zrobi.

Gość waldekES
Niech ***** i rzuca. Ja tak robię z takimi :P

Gość andrzej1983rl
Żadna się teraz nie odezwie. Najłatwiej tak. K***y jeszcze gorsze jesteście jak PO z Tuskiem na czele.

Gość gość
Tez jestem kobieta i powiem Ci ze tez pracuję po12 -godzin do tego mam dom i dwoje dzieci na głowie.Mąż jest za granica a ja daję radę.Osobiście wnerwiaja mnie takie idiotki skupione jedynie na swoim wygladzie.Sa puste i bezwartosciowe ale to chyba własnie dlategoze wy jestescie temu winni bo się za takimi ogladacie.! widać to chociazby idac ulica.S

Gość gość
a co sie wtrącasz?może mu dobrze obciąga i facetowi żyć sie chce jak mu tak codziennie rano lodzika zrobi to leci do pracy jak na skrzydłach, a tobie nikt nie robi i zazdroscisz

Gość gość
leniwe brudaski śmierdzące to fakt i głupie jak but

Gość andrzej1983rl
Jasne że za takimi się oglądamy ale chyba każdy dobrze wie że chodzi nam tylko o jedno. Żaden facet takiej na żonę sobie nie weżnie przecież. Nie dość że trzeba tego pilnować aby na innych nie leciała to jeszcze trzeba zarabiać krocie aby to utrzymać. Kto ma na to ? Prezesi chyba którym do Mazdy 6 potrzeba zgrabnej laski.

Gość gość
Ciebie koleżko to żal za dupsko ściska że na ciebie nawet poczwarka nie spojrzy.

Gość gość
Chyba była mowa o tych co sie boją pazurki połamać,a na kosmetyczkę wydają 400zł.znam takie.Co dwie minuty wyjmują lusterko i poprawiają włosy ,myślą gdzie by sobie zrobić sztuczny biust i nic tylko obgadują swoje koleżanki ,jeśli któraś nie nosi firmowych ciuchów.Wnerwia mnie takie coś,gdzie tu mowa o normalnych wartosciach.Nie mówię o tym ze mają się nie kapać ,bo sama biorę prysznic nawet 2 razy dziennie ,ale skupiać się jedynie na ciuchach i kosmetykach a do tego jeszcze nic nie robić?,no bez przesady!.S

Gość gość
Tylko że takie laski są puste,a ci prezesi co się z nimi pokazują(jak ze swoim trofeum)są jeszcze bardziej pusci.S

Gość andrzej1983rl
O mnie to ty się nie martw bo idąc tym tokiem myślenia to mógłbym mieć całe gro kobiet. Mam dobrą pracę, działkę po rodzicach i kasę za którą mógłbym się budować. Nie musiałbym kredytu brać. Ale mam wyj****e. Narazie kasę trzymam ( 370 koła ). Za odsetki się bawię ( ok. 20 koła rocznie ) a z wypłaty żyję, dokładam siostrze bo ma trudną sytuację. Narazie zarabiam 3 200 netto ale długo tak nie będzie. W moim fachu za 2 -3 lata będę miał min. 5-6 a za 10 lat min. 10 koła. Więcej już nie, chyba że swoją firmę założę.

Gość andrzej1983rl
Taki facet wcale nie jest pusty jak ci się wydaje. Nawet nie wiesz co taki facet o swojej dupci na spotkaniach z równymi sobie mówi :D Znam temat. Wystarczy że zacznie się takiej cellulit odkładać albo cycki zaczną zwisać i d**eczka jest do odstrzału. Ci prezesi poprostu chcą się wzajemnie prześcigać który ma lepszą WAGS :D No i dymać bo jest na miejscu. A i tak do agencji wpadają bo przecież ich stać.

Gość gość
no widzisz kazdy ma inne priorytety, ty wolisz gromadzić kase, a kolega woli wydawać na dobrą obciągar e co ją ma pod ręką, daj mu żyć, jego sprawa

Gość gość
jeśli ją kocha to pozwól mu być szczęśliwym. niejedna z nas zabrała wam kolegę przed ołtarz. ale gdyby nie był z nią szczęśliwy to pewnie przesiadywałby dalej z tobą.

Gość gość
ja przed pracą zawsze jestem idealnie wymalowana, pachnącą, włosy lśniące i idealnie zrobione paznokcie, mało tego potrafię gotować. wyglądam świetnie i nie jestem leniwa więc nie oceniaj innych po wyglądzie. a leniwe baby to te ,które nie potrafią o siebie zadbać.

Gość andrzej1983rl
Ale tu chodzi o to że on nie dostrzega tego jaka ona pojebana jest. Już raz tak kiedyś miał. NAiwny jest trochę. Zdradziła go, oczywiście milczała no bo gdzie honor żeby się przyznać, prosić o wybaczenie. Ta będzie taka sama. Dobrze to wiem. Pusta szmata jakich mnóstwo. Pracuję z kobietami i to nie z takimi jak ona i nawet te ( już starsze z rodzinami ) są zimne jak lód i wyrafinowane. Gadam z nimi i czasami powstrzymuję się resztkami sił aby im nie zajebać w łep. Muszę cierpliwie poczekać na awans. Gdy zostanę ich przełożonym to dam wycisk. Zobaczą co to ciężka praca tak jak ja zobaczyłem. Miałem beznadziejny start w przyszłość i już jestem wyżej od niektórych z nich pomimo że one dostały się tam po znajomości.

Gość katarzyna31
Nieslusznie wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka i obrazasz. Sa tez takie jak ja, zadbana, umiem gotowac, mamy z partnerem dzieci i niestety figure stracilam ale robie wszystko zeby znowu byc zgrabna i sexowna, on ma swoje pasje, ja swoje, razem takze lubimy spedzac czas, jestem elokwentna i blyskotliwa, uwielbiam sex z nim i jakby mamusia sie dowiedziala co wyprawiam to chyba by osiwiala, zreszta pewnie po niej odziedziczylam niektore umiejetnosci :). Koledze pozwol zyc tak jak on chce i z kim chce. Pozdrawiam

Gość andrzej1983rl
Co innego jest dbać o siebie i jednocześnie garnąć sie do roboty a co innego jest dbać o siebie i mieć wszystko w d***e robiąc z siebie słodką idiotkę ! U mnie w pracy też takie wielce zadbane. Mordy wymalowane, paznokcie we wszystkich kolorach a brzuchy obwisłe jak u starych babć. No ale jak się na dzień dobry wchodzi do biura i odrazu kawka i pączek do mordy to tak jest. Żadna zielonej herbaty nie pije już nie mówiąc o tym żeby se któraś zdrowe jedzenie zrobiła do pracy. A to jakaś belvita a to pizza do odgrzania a to jakieś inne g****o.

Gość gość
ok. właśnie się dowiedziałam, że jestem leniwa, bo twój koleś ma jakiegoś pustaka....

Gość andrzej1983rl
katarzyna31 Jedna na milion zawsze się znajdzie. Ale i tak przekonany jestem że starasz się tak głównie dlatego że twój mąż jest ogarnięty. Gdyby spuścił trochę z tonu to zaraz by się zaczęło. Jest pewnie taki jakiego go sobie wychowujesz :P

Gość gość
A ja bardzo dbam o siebie. Uwielbiam to robić i nie przestane. Dla mnie wszystko musi być idealne. Wymagam tego od siebie. Jednak sama to finansuje. Mam ludzi którzy pracują na moją wygodę i nie muszę sprzątać czy gotować :)

Gość katarzyna31
To ze u Ciebie w pracy kroluja hipcie to wspolczuje, ja teraz w sumie przypominam slonice ale staram sie to zmienic. Widze ze okropnie sfrustrowany jestes. Sluchaj czy rocznik w Twoim nicku to data urodzenia?

Gość andrzej1983rl
I taka dumna jesteś z tego że obcy ludzie ci dupę podcierają. Chociaż płacisz im jak ludziom czy masz ich za murzynów ?

Gość gość
Pracują w mojej firmie więc jak mogę im nie płacić? ;) pani która prowadzi mój dom również musi mieć płacone no bo jak inaczej? I tak jestem dumna :)

Gość gość
Hehe nie wychowuje go, jestesmy dorosli, on starszy ode mnie o 8 lat, a staramy sie obydwoje, bo chcemy byc szczesliwi

Gość andrzej1983rl
Może i jestem sfrustrowany ale to nie jest na dobre zakorzenione w mojej głowie. Tylko tu na kafe tak jadę. Z kumplem tak nie gadam. A w innych sytuacjach mam dystans. Też wykorzystuję takie p***y ale nie daję im najmnijeszych powodów mysleć że coś z tego będzie. MYślę że same dobrze wiedzą że chodzi mi tylko o sex choć niektóre myślą pewnie że po sexie zacznę coś do nich czuć :D

Gość andrzej1983rl
Tak, mój rocznik. Też mam 31 lat

Gość andrzej1983rl
Ale ja się pytam jak im płacisz ??? Też minimalne 1680 jak reszta bandy ? Za soboty mają premie ? Za niedziele ? Za nadgodziny ? Kodeks pracy chyba znasz.

Gość gość
Widać że jesteś smutnym człowiekiem :) szkoda mi takich ludzi. Mi w głowie sie nie mieści jak kobiety mogą wychowywać 2,3 dzieci do tego pracować zawodowo, gotować, sprzątać a mąż w niczym nie pomaga :) tylko wymaga sexownej żony, później szuka kochanek bo jego kobieta jest na wykonczeniu. Jak dobrze że mi życie ułożyło się tak dobrze :) i moge być szczęśliwą, mega zadbaną kobietą

Gość gość
ja też zgrywam słodką idiotkę przed innymi,bo nie potrzebuję od obcych aprobaty.dbam o siebie podobnie jak joanna krupa z tym,że jeszcze nie robiłam sobie operacji plastycznych(czego nie wykluczam gdy się zestarzeję). koledzy mojego faceta myśleli o mnie wcześniej,że jestem pustą paniusią. nigdy nie pomyśleliby co przeszłam w życiu,bo wyglądam na słodką idiotkę,która dostała w życiu wszystko za darmo. pozory mylą!