D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 Tutaj się żre z rodzicami a tutaj będzie szła im pomagać. Np. odprowadziła dzisiaj babkę do szpitala. Matka ma siostrą najmłodszą o dwadzieścia trzy lata i dwóch braci, jeden o trzy a drugi dziesięć lat starszy. Ciotka podała matkę do sądu by na w spółkę opiekowała się rodzicami, ja na to matce nie pozwoliłam, ona mówi, że dziadek i babka to s********a ale leci do nich. Ciotka dostała dom, lokale i działki, wujek trzy działki, kolejny wujek działki i pomogli mu dom wybudować a matce dali parę tysięcy na mieszkanko lokatorskie. Jeszcze dzieci wujka kuzyna i kuzynkę obdarzyli po działeczce, kolejną kuzynkę, córkę wujka obdarzyli działeczką i najmłodsze kuzynki dostały po działce co mają dziewięć i sześć lat. A ja nic nie dostałam, co chodzę im np. do sklepu a od dziadka nawet dychy nie zobaczyłam a moją kuzynkę dziewięcioletnią obdarowują stówkami co mnie w*****a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Jaka matka taka córka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Pomiędzy najstarszym dzieckiem, a najmłodszym u twojej babki jest 33 lata różnicy? Nawet jakby babka urodziła pierwsze w wieku 17 lat, to ostatnie musiała urodzić w wieku 50 lat. Nieźle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Boże jaka ty jesteś głupia:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 Tylko 23 lata, gdzie piszę 33. Moja matka ma siostrę o 23 lata młodszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 Dlaczego głupia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach