Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem pogubiona

Mój chłopak uderzyła matke ...

Polecane posty

Gość całkiem pogubiona

Ostatnio z chłopakiem nie układało nam się najlepiej. Ciągle mnie krytykował , mówił bardzo przykre dla mnie rzeczy .. w końcu coś we mnie pękło. Przestałam cokolwiek do niego czuć ! Patrzyłam na obcą osobę. Postanowiłam skończyć ten związek ale nieoficjalnie z jakąś szansą , że za jakiś czas do siebie wrócimy .. No a wczoraj jak rozmawialiśmy przyznał mi się , że uderzył swoją napitą matkę Z PIĘŚCI W TWARZ bo nazwała mnie kurwą ... Co o tym myślicie ? .. ;/

Gość gość
No, dżentelmen oczywiście !

Gość gość
Rzuciłaś takiego fantastycznego chłopa?

Gość całkiem pogubiona
to nie jest śmieszne :( prosiłam o rady , a nie krytykę .. gdyby to nie był dla mnie problem to bym o tym nie pisała na forum .

Gość gość
Jakie rady chcesz? Uderzył kobiete. Do tego matkę pięścią w twarz. A, się domyślam już. Tak więc wybacz mu, on cie kocha, on cie nie skrzywdzi, on już będzie dobry.

Gość całkiem pogubiona
Mam gdzieś to czy on mnie skrzywdzi czy nie bo jestem raczej pewna , że z nim nie będę .. wiem , że ogólnie jest dobrym człowiekiem ale ostro się pogubił . Chciałabym wiedzieć czy jest jakiekolwiek usprawiedliwienie na fakt , że jego matka jest alkoholiczką i wczoraj przed tym incydentem bardzo go obrażała , mówiła , że żałuje , że go urodziła i wgl no a mnie nazwała kurwą .

Gość gość
Jesteś patologiczna skoro zadajesz takie pytania

Gość całkiem pogubiona
musisz mnie obrażać ? chciałam tylko z kimś na ten temat pogadać . Jestem w szoku ponieważ takie sytuacje są mi całkiem obce

Gość gość
Reaguje tak, bo mnie szokujesz. Nieważne co mówiła matka, to że ją uderzył z piąchy w twarz jest niewybaczalne. Nie ma na to żadnego usprawiedliwienia. Koniec, kropka.

Gość całkiem pogubiona
dziękuję . właśnie o taką konkretną odpowiedź mi chodziło . nie ma żadnego usprawiedliwienia ? - nie ma ! i OK wszystko jasne . Ta sytuacja jest naprawdę dla mnie strasznie trudna i nie myślę racjonalnie

Gość gość
Znałem jednego który uderzył matkę. W zasadzie to zrobił to kilka razy. Ożenił się, zaczął tłuc żonę i zmarnował jej życie.

Gość całkiem pogubiona
czyli jeśli facet nawet pod wpływem bardzo silnych emocji jest w stanie uderzyć kobietę to raczej będzie się to powtarzało ...

Gość gość
mój tate uderzyła moje dziatke :D