Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnowić "żar, ten błysk w oku"

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jestem z dziewczyna od 5 lat i widzę jak się od siebie odsuwamy... Wydaje mi się, że ona sie bardzo zmieniła pod wpływem znajomych. Zaczęła być taka "nowoczesna", to co kiedyś uważała, że nie wypada teraz nagle przestało jej przeszkadzać. W stosunku do mnie też się zmieniła, przestała okazywać uczucia (nie zrozumcie mnie źle, nie jestem ciapą, która potrzebuje ciągłego głaskania, widzę u niej zmiane, bo kiedyś potrafiła bez żadnego proszenia czy coś przyjść, usiąść mi na kolanach czy się przytulić, pocałować, powiedzieć od czasu do czasu coś miłego), teraz nie ma tego wogole, jest za to rutyna która bije na kilometr... Chciałbym zrobić coś co by sprawiło, że gdy spojrzy na mnie znów będzie miała ten błysk w oku, że na nowo ją zaurocze, bo wiem, że i ja nas troche zaniedbałem ale od ok. 2 tygodni naprawdę się staram, a rezultatów nawet najmniejszych nie widać, choć jeden gest, że coś zauważyła...

Gość gość
skad ja to znam. mam podobnie, tyle ze to chlopak sie jakos nie stara. od 3 lat cos jest miedzy nami a jakby nie bylo nic. mam wrazenie ze to ja sie prosze o to uczucie. on twierdzi ze mu zalezy i kocha ale nic w tym kierunku nie robi. mowi ze mam sie zmienic jakas farsa... co do twojego przypadku to ja cie rozumiem. sprobuj napierw szczerze z nia porozmawiac.kazy potrzebuje milosci. powiedz co czujesz, jak sie czujesz jak ona tak robi i wogole co chcialbys by znow bylo. jesli to nie pomoze zapytaj wprost dlaczgo nagle przestalo byc inaczej i jej zachowanie uleglo takiej zmiany. byc moze byc tak ze jej brakuje tej swobody i przyjaciol, czuje sie osaczona tylk tobs