Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice wywieraja presje zebym

Polecane posty

Gość gość

zalozyla rodzine bo mam 30lat, mowia ze jestem nikim ze im wstyd bo nie mam meza i dzieci, ze nic nie osiagnelam, a to ze mam dobra prace mam sobie w d wsadzic ze ich nie obchodzi bo sie wstydza za mnie i jeszcze dodali ze juz mozliwe zapozno na to zebym miala dzicko ze/wz na moj wiek, co mam robic? chcialabym miec rodzine ale do cholery nic na sile, jak z nimi rozmawiac?

Gość gość
nie da się z takimi rozmawiać... to już takie pokolenie

Gość gość
Tylko ze w takim wypadku nie bedziemy rozmawiac o czymkolwiek ichnie interesuje jak mi minal dzien, jak bylo w pracy co robie w wolne jak sie czuje oni nie chca o tym rozmawiac zadaja kontra pytania typu ty mi lepiej powiedz czy chcesz umrzec jako starapanna czy jestes lesba :/

Gość gość
to współczuje rodziców... na każdego przychodzi pora a jak oni tego nie rozumieją to cóż poradzić... to nie są czasy jak 30 lat temu, teraz jest dużo cieżej - dosłownie o wszystko

Gość gość
tez o tym myslalam :D

Gość gość
Wstydziłabym się takich prostaków za rodziców. Masz dobrą pracę - mieszkaj sama i ogranicz kontakty. Jak zaczniesz wymagać szacunku do siebie i przetrzymasz z pół roku, to zaczną się gryźć w język. Nie musisz tego wysłuchiwać i nie ma tu miejsca na tłumaczenie, tylko jasny komunikat "nie życzę sobie takich tekstów"

Gość gość
Ja juz od dawna nie mieszkam z nimi jestem samodzielna ale chce znowu miec fajne z nimi kontakty potraktowali mnie jak tredowta jakbym nie wiem co zrobila a ja chcialam cos w zyciu osiagnac mialam zwiazek ale nie wypalil nie chce brac byle kogo bo musze szukac kogos na szybko bo tak mi kaza

Gość gość
i madra dziewczyna z ciebie. olej to co mowia, takie teksty to moga sobie wsadzic w d**e