Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie większości ludzi nie ma żadnego celu i wartości...

Polecane posty

Gość gość

Ja tez sie do tego zaliczam niestety i wy. Bo co wy znaczycie ? nic chodzicie do szkoly, bzykacie sie, rodzicie bachory nikomu niepotrznebne tylko wam i ZUSowi oraz bankom. Jestescie gównem, wasze dzieci to tez g****o. Nie przyczyniacie sie do rozwoju swiata, nauki, techniki, nic.. kompletne zero. Sramy, pierdzimy, żremy, robimy jak woły by brac kredyt na wstretne mieszkanie w ogrodzonym bloku jak zwierzęta. Zycie wiekszosci ludzi jest nic nie warte

Gość gość
a jaki ma cel

Gość gość
Ja się przyczyniam, piszę magisterki innym g****om, dzięki temu zdobywają wykształcenie i poprzez protekcję rodzicielską dostają w ręce stery władzy. Z całą pewnością to ma wpływ na świat. Destruktywny. Jestem tutaj czarnym charakterem.

Gość gość
autorko/ rze! jak milo cie poznac!! myslalm, ze juz nikt w tym polskojezycznym stadzie nie wykracza poza wciaganie i sranie. a tu, bach! jest taki osobnik. nie wierze wlasnym oczom. uszczypnij mnie!

Na Ziemi jest nas za dużo i przez to człowiek niemal już nic nie znaczy. W średniowieczu człowiek był istotny. Miał umiejętności zdobywania pożywienia, własnymi rękami utrzymywał rodzinę i nikogo więcej. Walczył o to co ma i o to co kocha. Nie było prawa, jeśli chciał sprawiedliwości musiał i mógł wymierzyć ją sam. - Teraz życie jest szare i podporządkowane. Ale żyć jakoś trzeba : )

Gość gość
nie trzeba nie trzeba. tylko kazdy robal uwaza ze bez niego ziemia sie zatrzyma wiec ZZZZZZZZZZZZZYYYYYYYYYJE tego robactwa na potege.

Gość gość
autorze uwaliles sie teraz /i dlatego nie piszesz, w 4 d**y czy tak tylko rzygnales i juz ci lzej, a na medrca sie zgrywales?

Gość gość
prawdziwi przyjaciele mają sens. Ludzie których jesteś pewna, którym zależy na Twoim dobru i nie wciskają badziewia nie chcą na tobie zarobić. Dzieci rosną i są szczęśliwe ,możesz mieć jakąś pasję i radością swoją móc dzielić się z innymi

Gość gość
hitler myslal podobnie jak autor, to się nazywa faszyzm , dlatego wymordowal tyle ludzi, dla niego ich zycie było nic nie warte