Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczepił mnie facet na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Czasem zaczepiaja mnie faceci na ulicy, w kawiarni, mówią mi miłe rzeczy i tak właściwie to jest miłe, ja jestem sama więc niby bym mogła spróbować się umówić...no ale...mam jakiś lęk przed obcymi facetami, no bo w sumie nie wiem kim są etc. i zwykle oni są mili, a ja jestem bardzo niemiła wb. nich, chcę żeby dali mi spokój, a jak oni dalej próbują rozmawiać to zaczynam być bardzo nieuprzejma. I tak sobie myślę, że facet się stara i chyba mu ciężko zaczepiać obcą kobietę, a spotyka go takie chamskie zachowanie. I nie chciałabym tak robić, ale się boję obcych facetów muszę przynajmniej znać z widzenia kogoś, albo wiedzieć, że jest z mojej uczelni albo jakąkolwiek muszę miec informację o nim. Więc przepraszam facetów, my nie chcemy się tak zachowywać tylko mamy opory przed rozmową z nieznajomymi.

Gość gość
my nie chcemy się tak zachowywać tylko mamy opory przed rozmową z nieznajomymi. mow za siebie

Gość gość
ale dziewczyno ciesz sie ze zaczepiaja sie jestes ladna widocznie ;d umawiac sie nie musisz ale cieszyc tak ;D