Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem laski zakochują się w instruktorach???

Polecane posty

Gość gość

Uczę się jeździć samochodem, uczy mnie właściwie dwóch instruktorów, obaj są wysocy, przystojni etc., na dodatek dziś chyba 20 razy łapał moje ręce na kierownicy, i wiecznie trzyma swoją rękę na mojej jak zmieniam biegi...ale... nie uważam jednak tego za nic nieprzyzwoitego ponieważ fakty są takie, że ja dopiero sie uczę i jeszcze nie jeżdżę dobrze ;-) Jeśli rozmawiam z nimi to tylko na tematy neutralne, dbam żeby tak było. Mam 25 lat, oni może trochę po 30tce. I wcale nie jestem zakochana w żadnym, bo przecież oni nie są zbyt interesujący niestety cały dzień jeżdżą samochodem, nie są wykształceni, to już nawet ja jestem po architekturze i matematyce stosowanej i nie popełniam tak jawnych jak oni błędów językowych. Tacy faceci sa mili bo chcą żeby przychodziły do nich kolejne osoby na kurs, ok, ale nie rozumiem jak kobiety tak naiwnie daja im sie omamić, przecież, mimo mojej sympatii do nich, jednak nie są wykształceni dobrze i rozmowa z nimi nie jest najciekawsza...nie uważam, żeby któryś z tych facetów był miły i opiekuńczy, ja mu sporo płacę za godzinę więc to jest jego praca, ma być miły i dbać żeby nic mi sie nie stało. Proste. Nie rozumiem tego fenomenu po prostu, że laski tak łatwo się zakochują.

Gość gość
bo kobiety w większości przypadków są pospolicie głupie, odrobinę uwagi ze strony faceta i już wyobrażają sobie bóg wie co, niestety... ps. jestem kobietą

Gość gość
oni sami tak robia żeby sie zakochać...

Gość gość
odrobina uwagi, kilka komplementów, żartów o zabarwieniu erotycznym, częste spotkania, stres towarzyszący jeździe, autorytet osoby, która ma wiedzę, umiejętności, doświadczenie i w czasie jazdy: kontroluje sytuację kobiety ulegają tej otoczce i wydaje im się że są wyjątkowe i w wyjątkowy sposób traktowane pewnie psycholog znalazłby wytłumaczenie

Gość gość
Skąd taki wniosek że dziewczyny zadurzają się w instruktorach? Znasz jakieś przykłady?

Gość gość
kiedyś było pelno tematów a mnie też kiedyś jeden istruktor podrywał, gadał o żonie, głownie się skarżył że seksu nie ma