Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój narzeczony trafił do więzienia. Okłamywał mnie tyle lat. Boże, co teraz :(

Polecane posty

Gość gość

to bylo nagle, nagle dowiedzialam sie ze byla sprawa, oszukiwal mnie ze dostal swietna prace na wakacje, bylo to dla mnie podejrzane a prawda byla taka ze go policja zgarnela, siedzi w wiezieniu, czeka na rozprawe, dostanie minim 3 lata a mozliwe ze wiecej :( jestem załamana przez 5 lat mnie oszukiwal, robil jakies ciemne interesy z wyludzeniami kredytow i jeszcze te narkotyki masakra nic nie zauwazylam, nic nie widzialam, glupia wierzylam ze ma normalną prace, zawsze elegancko ubrany, spokojny, nie pije, nie cpa a tu takie cos :( mam dosc tego wszystko :(

Gość gość
Zostawisz go, czy bedziesz 3 lata chodziła do wiezienia na wizyty i czekala na swojego misia?

Gość gość
co teraz? pewnie szepnie kilka czulych slówek a ty mu wybaczysz. Będziesz chodzić na widzenia, paczki mu robić, życ nie umierać.

Gość gość
On pójdzie siedzieć, a Ty zaczniesz życie od nowa

Gość gość
Tak, powinna zacząć od nowa Ale obawiam się że ona tego nie zrobi. Obym się mylił.

Gość gość
A tak poważnie to jak jest pierwszy raz karany to wyjdie po poowie wyroku , czyli 1, 5 roku max dostanie, no chyba że był wcześniej o czym też nie wiesz. Pytanie tylko czy wato tyle czekać, na kogoś kto złamał zaufanie