Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przywrócić to coś w związku

Polecane posty

Gość gość

Nasz związek zaczął się typowym 'sex-friend' przez ok 3 miesiące, w tym czasie liczyło się dla mnie chlanie, kumple i przypadkowe laski, dziewczynę z która sie pieprzylem kiedy mialem ochote zdradziłem bodaj 3 czy 4 razy i ona o tym wie. Później zakochaliśmy się w sobie, naprawdę nigdy bym o tym nie pomyślał, ale to jest mój pierwszy poważny związek, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, ja rzuciłem inne d**y, chlanie i kolegów od wódki, ona jest jedyną osobą na której mi zależy, z która chce być i jest dla mnie po prostu wszystkim. Teraz mija nam 9 miesiąc razem, ona jest we mnie strasznie zakochana ja też, ale ostatnio od około 2 tygodni czuje że coś się między nami psuje, ja ciągle mam wrażenie że mnie zostawi, a ona że ja ją, nie wiem jak przywrócić naszemu związkowi to coś, widzimy się codziennie po kilka godzin dziennie, na wakacjach mieszkaliśmy przez ok. 3 tygodnie razem i było cudownie, co robić, pomocy, ja chce to ratować!

Najpierw szczerze i odwaznie powiedziec jej o swoich uczuciach. Ona, zachècona twoją otwartoscią moze tez jasno siè wypowie. Atmosfera pełna niedomówien, projekcji oczysci siè, i... zyjcie długo i szczèsliwie.

Gość gość
Niespotykajcie sie tak czesto. Znajdzcie zarazem wspolne ale tez wlasne pasje. Zajmijcie sie soba gdy sie nie spotykacie. Ona niech idzie gdzies z kolezankami a Ty z kolegami i rozerwijcie sie ;) ale przedewszystkim pogadajcie maxymalnie szczerze!