Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jakaś kobieta odmówiła dziecku bułki.

Polecane posty

Gość gość

Jak można zafundować takie dzieciństwo własnemu dziecku? Rzecz się działa w lidlu. Kobieta kupowała bochenek chleba, masło, mleko i tyle. Mały chłopczyk poprosił na głos ją o coś do jedzenia bo jest głodny. Kobieta odpowiedziała, że w domu zrobią sobie kanapkę. JAK TAK MOŻNA? Kupiłam temu dziecko coś do jedzenia, jakiś wafelek, soczek i croissanta ale co to za pomoc... JAK MOŻNA WYCHOWYWAĆ DZIECKO W TAKICH WARUNKACH? Nie wybaczyłabym moim rodzicom gdyby świadomie zafundowali mi takie dzieciństwo. Życie jest po to żeby się nim cieszyć a nie marzyć o czekoladce ze sklepu...

Gość gość
Wiesz co, ona mi wylewnie dziękowała i mówiła, że niestety nie ma pracy itd... Oboje ubrani w łachmanach. Aż mi się tego nie chciało słuchać, żal mi tylko było dziecka.

Gość gość
ale Ty tak serio? ja tam tez mojemu 5 -latkowi suchej buly w sklepie nie daje nawet jak chce. a co to jakies specjalnie odzywcze jest? napcha sie dziecko bulka i w domu nie chce jesc. ja tam bym Cie opierdzielila, ze sie wtracasz i na pewno nie pozwolila mojemu dziecku niczego brac od OBCYCH bab.