Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak na wózku z pełnosprawną dziewczyną. Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam problem jeżdżę na wózku i bardzo bym chciał mieć dziewczynę? Czy znacie jakieś dziewczyny którym moja sytuacja nie przeszkadza? Mam na imię Jacek mam 20 lat i jestem z Gliwic.

Pewnie że możliwe. Znasz taką zasadę, że jeśli traci się jeden zmysł, to pozostałe stają się bardziej wyostrzone? Bywa też tak, że osoby na wózku mają świetny charakter. Dużo ciepła w sobie i serdeczności. Dla kobiet to ważne. Masz kontakty z młodymi ludźmi? Szkoła, albo inne miejsca?

Gość gość
myślę, że tak :) ale zalezy od jej libido, ja mam bardzo duże i nie wiem ile lat bym wytrzymala bez seksu czy z samymi pieszczotami. chyba, że z tymi sprawami nei masz problemu ;)

A tego tekstu o libido nie bierz do siebie. Są kobiety którym tylko xxx w głowie, a normalne na pierwszym miejscu stawiają uczucie. Tylko te drugie mają wartość.

oczywiscie!! polecam strone na fb "jedna chwila" piekne przyklady takich wlasnie zwiazkow

Gość gość
Do szkoły nie chodzę i rzadko wychodzę z domu. Ciężko jest(mieszkam na 1 piętrze). A jeżeli chodzi o te sprawy to nigdy tego nie robiłem więc nie wiem ale myślę że coś by dało radę porobić.

Gość gość
taaak, nie mam wartości bo jestem szczera? to nie oznacza, że interesuje mnie wygląd czy pieniądze. lubie seks, kilka lat bym wytrzymała ale po pewnym czasie frustracja rzuca się na mózg. wystarczy spojrzec na kafe. 90% tematy to tematy dotyczace seksu po co ma cierpieć po kilku latach jeśli akurat u niego niestety jest to związane z wzwodem? wlasnie chodzi o to by się dobrać, także pod katem seksualnym tylko to trzeba miec olej w glowie by takie sprawy rozumieć i szanować róznych ludzi, a nie od razu rzucać się z ocenami.

Gość gość
mam kumpele bardzo przebojowa dziewczyna, ładna, majaca kase, samodzielna dziewczyna, ma od lat chłopaka na wózku, raz sie rozstali ale szybko wrocili do siebie i planuja małzeństwo i dziecko ;)

Gość gość
Autorze, ja pisalam jedynie o bardzo prostej kwestii ;) nie o wygibasach itp

Żeby poznać dziewczyna trzeba mieć z jakimiś kontakt. Nie wiem czy FB i ogólnie internet to dobry sposób na poznanie kogoś, ale nic nie kosztuje spróbować.

Gość gość
nie mam problemu ze wzwodem

Gość gość
Mam kumpelę, ktora wyszla za faceta na wózku i są super małżeństwem :) Znam 3 kolesi na wózku i wszyscy są serio super, pewni siebie, wygadani, wcale się nie przejmują wózkiem to i otoczenie pozytywnie ich odbiera :)

Gość gość
A jeżeli chodzi o normalny seks to myślę że dał bym radę.

Gość gość
Czyli praktycznie nie masz o wiele więcej ograniczeń niż normalni faceci. Tylko musisz sie otworzyć, robić coś w zyciu, być dobrym czlowiekiem a przyjaźni ludzie będą wokół Ciebie, wśrod nich pewnie i ONA :D

Gość gość
No ale nie potrafię robić sam podstawowych czynności takich jak pójście do toalety czy samemu się umyć czy zjeść.

Gość gość
I jestem straszliwie nieśmiały.

Gość gość
Teraz to już nie jest takie proste.

Gość gość
Co mam zrobić aby nie być taki nieśmiały?

Gość gość
Znam osobiscie takie malzenstwo Ona polnosprawna po studiach z tytuem "MGR" on na wosku maja piecioletniego synka. On majac 17 lat skoczyl do wody na glowke z niedozwolonym miejscu. Od pasa w dol nie czuje nic jezdzi pomimo tego samochodem przystosowanym do niego, prawie dwa razy w tygodniu rozmawiam z nim

Gość gość
zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego szukasz pelnosprawnej dziewczyny?? Niepelnosprawnej nie dalbys szansy? I to ma byc fair?

Gość gość
a ty jak nie wiem, masz dużą głowę np. to szukasz samych z dużą głową?

Gość gość
Nie szukam niepełnosprawnej ponieważ potrzebuje opieki.

Gość maupa_w_zoo
"Nie szukam niepełnosprawnej ponieważ potrzebuje opieki." X No to nie szukasz dziewczyny tylko pielęgniarki i opiekunki :o Żadna mądra na to nie pójdzie. Ludzie na wózku też żyją samodzielnie, pracują, uprawiają sporty itp. a ty chcesz mieć opiekunkę. Jesteś bezczelny.

Gość gość
A na czym polega Twój paraliż skoro twierdzisz ze z seksem normalnym nie miałbyś problemu ale np. z jedzeniem już tak? Bo nie kumam.

Gość gość
Pewnie tak, są takie pary

Gość gość
Nie wiem czy jesteś wierzący ale skorzystaj z mszy z modlitwami o uzdrowienie. Dwa razy w miesiącu takie msze prowadzi o. Daniel i mszy można posłuchać przez internet na stronie mimj pl Ludzie nawet Ci którzy słuchają przez internet zostają uzdrowieni z naprawdę poważnych chorób jak nowotwory i inne więc i dla Ciebie jest szansa jeśli wierzysz

Gość gość
Mam nie sprawne ręce od łokci w dół i nogi od kolan w dół. Jestem nie wierzący.

Gość seb4568
To może się nawróć jeśli zależy Ci na zdrowiu. Ludzie podczas takich mszy naprawdę zostają uzdrowieni. Poza tym jak piszesz na klawiaturze jak od łokci w dół jesteś niesprawny od łokci w dół ?

Gość gość
Pisze na telefonie językiem.

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć ale niech Ci będzie.