Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy boicie się wojny? ja bardzo boję się o moje dziecko

Polecane posty

Gość gość
przestan belkotac o tej wojnie pustaku i zajmij sie czyms pozytecznym , normalne ze jak caly czas sie nakrecasz na wojne to ci sie sni jak czytam te wasze p*****ly to nie wiek czy sie smiac czy plakac , k***a panika zdjecia paszportowe sobie robia juz uciekaja ! JA P*****LE ALE DEBILIZM

Gość gość
Ej krowo sama jesteś pusta :) na ch*uj tu szmato wchodzisz skoro ci cos nie pasuje .

Gość gość
szmata to cie zrobila :) w*********j schron kopac

Gość gość
A nie wydaje wam sie ze rosja chce odzyskac wladze we wschodniej ukrainie, po tym jak z ukrainy wygnali prorosyjskiego janukowycza? Przeciez w tych regiobach mieszja wiekszosc rosjan, w urzedach mowi sie po rosyjsku, ludzie nawet ukrainskiego nie znaja... Stworza jakas autonomie zarzadzana przez separatystow czyli tak naprawde rosje

Gość gość
tak to bardzo prawdopodobne ale to nie znaczy ze Putin zaatakuje atomowka Polske jak ta idiotka co temat zalozyla pisze laska ma orientacje i pojecie o historii jak swinia o gwiazdach

Gość gość
tak to bardzo prawdopodobne ale to nie znaczy ze Putin zaatakuje atomowka Polske jak ta idiotka co temat zalozyla pisze laska ma orientacje i pojecie o historii jak swinia o gwiazdach

Gość gość
Zamiast rozmyślać o tym czy będzie czy nie to byście się lepiej za pokój pomodlili. Matka Boska w Fatimie juz dawno przepowiedziala 3 wojnę swiatową i to że tylko od nas zależy jaka ona będzie i ile będzie trwała. Zmówcie 'zdrowaśkę' za pokój i tyle