Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harmelia29

Bezczelnie mnie olał!!

Polecane posty

Gość harmelia29

Może przesadzam, ale normalnie aż kipię z oburzenia. Zaczęłam się jakiś czas temu spotykać z całkiem fajnym facetem. Spotkaliśmy się 3 razy, za każdym razem było całkiem miło, pisaliśmy później do siebie, dzwoniliśmy, ze względu na pracę nie mogliśmy się spotykać codziennie, ale kontakt regularny był. Dzisiaj mieliśmy się zobaczyć na kawie, on o 20 napisał mi, że tylko coś zje i się wykąpie i da znać. Czekałam 2,5 godziny, żeby pół godziny temu dostać zdawkowego smsa, że przeprasza, ale trochę mu zeszło i już chyba za późno na spotkanie. Tylko tyle. Oburzyłam się, bo to jawny olew, jak nie ma ochoty na kontynuowanie znajomości to niech powie wprost a nie uskutecznia tutaj jakieś tanie wykręty. Jakby mu zależało to by się pospieszył albo dał wcześniej znać czy zaproponował inny termin spotkania, tyle wiem sama. Chciałabym tylko poprosić o radę czy zerwać z nim kontakt bez słowa czy jednak wcześniej porozmawiać? Może niepotrzebnie się aż tak zirytowałam? Na jego smsa nic nie odpowiedziałam.

Gość gość
hahhaa fajnych macie facetów :D :D muszisz miec może gora 28 lat że stać was na takie poniżanie sie.Głupie wy, to na was powinien czekać facet :D

Gość gość
Dla mnie to syndrom obrażonej księżniczki. Bo facetowi naprawdę mogło coś wypaść, najpierw daj mu się wytłumaczyć, potem się bulwersuj.

Gość gość
Przecież oni nie są parą, co najwyżej są znajomymi, więc w czym problem? Może ktoś znienacka do niego wpadł i zapomniał odwołać spotkanie, może spotkał kupli po drodze i namówili go na piwo, nie są razem więc facet nie ma obowiązku meldowania się.

Gość gość
3 razy się spotkaliście i wymagasz żeby zachowywał się jak narzeczony? No nie przesadzaj.

Gość gość
Poczekaj az znow ale sam sie odezwie. On mial prawo ewrntualnie zapomniec odwolac a Ty masz prawo nie wiedziec co o tym myslec. Jak sam sie zacznie tlumaczyc, wysluchaj go do konca i nie przerywaj. Kazde pytanie ktore rodzi sie wtedy w Twojej glowie-olej, bo to zlosc i zawisc je produkuje. Oczywiscie nastepnego razu nietoleruj. Jesli chlopaki namowili go na piwo czy cos- nie rob mu sceny bo zapomnial o Tobie. W gronie facetow ktorzy namawiaja na meskie wyjscie, wygladalby jak p***a mowiac ze spieszy sie do dziewczyny. Oni w grupie sa macho. Zajmij sie soba. Odezwie sie-super. Nie to trudno.

Gość gość
hehehe spotkali się 3 razy, a dziewczyna już smycz chce mu założyć :P

Gość harmelia29
Nie chcę mu zakładać smyczy, ale tu chodzi o zwykły szacunek. Czekałam na niego 2,5 godziny. Zero spóźnię się, nie czekaj, przełóżmy. Jeśli mamy kontynuować naszą znajomość w jakiś tam sposób, obojętnie jaki, to chyba powinniśmy się szanować.

Gość gość
jakaś laska zaprosiła go na bzykanko więc cię olał facetowi jak na prawdę zależy, to żeby skały srał to i tak sie z tobą spotka - temu widać nie zależy

Gość gość
normalny czlowiek odwoluje spotkanie, a nie znika. buc, a nie facet swoja droga ktos powyzej ma niezla schize jak odwolanie spotkania traktuje jako element narzeczenstwa a nie czlowienczenstwa, lecz sie

Gość gość
No przecież do niej napisał że się trochę zeszło, a wcześniej pisał że coś zje i się wykąpie, może ślamazara z niego i zanim sie ogarnął spostrzegł która jest godzina i dał sobie spokój, a to ze laska myślała że za 15 minut będzie u niej, cóż... Jak będzie mu zależeć, to się odezwie sam, strzelanie fochów nie pomoże w niczym.

Gość gość
no rzeczywiście cię olał, człowiek z kulturą by od razu napisal, że cos mu wypadlo i żebys nie czekala. Daj sobie z nim spokoj. Zreszta skoro on jak sama piszesz jest fajny to pewnie ma takich jak ty na pęczki, dlatego cie olal i mial w doopie twoje uczucia, bo co sie bedzie przejmowac, znajdzie sobie szybko następną kolezankę.

Gość gość
facio ewidentnie olał autorkę i ma prawo być zła a te picze powyżej które się wypowiadają że to normalne i przesadza to zwykłe ściery które nie znają pojęcia szacunek i gdyby na nie pluli to by mówiły że deszcz pada, żałosne

Gość gość
Niestety pokazał brak kultury i też, brutalnie mówiąc, zainteresowania. Sama tak miałam ostatnio z facetem poznanym na portalu randkowym, najpierw mnie gdzieś zapraszał, później nagle odwoływał spotkania. Moim zdaniem, pogadaj z nim, co się dzieje, ale jeżeli tak będzie się zachowywał, to raczej nie będzie z tego poważnej znajomości i szkoda Twojego czasy na niestabilnego człowieka