Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie pomidory?

Polecane posty

Gość gość

A szpinak sałaty i ogórki? Zioła też?

Gość gość
Ja tak bardzo lubie warzywa(mam to od maleńkości) Wychowałam się na wsi gdzie każdy miał swoje pola z uprawami. Jak koleżanka buszowała w uprawach truskawek i malin to ja w tym czasie siedziałam w zielonym groszku:D I tak ona do mnie : ,,choć bo zjem wszystko i nie będzie więcej" A ja do niej: ,,to ty choć bo ja już wszystko oberwałam prawie i zaraz dla ciebie braknie" Owoce też jadłam ale młodej marchewki czy kalarepki nie odpuściłam podczas gdy w czereśniach często mnie szpaki uprzedzały i z roku na rok obiecywałam sobie że tym razem będę pierwsza.

Tak pomidory, ogórki oraz szpinak z ziół to najbardziej prowansalskie i oraz bazylię

Gość gość
Kto tak lubi warzywka? Mówię Wam jak mi smutno że już jesień a przed nami zima i ziemniaki w warzywniaku oprócz cebuli i buraka:(

Gość gość
Izka1998 Ja też lubię bazylię! Zresztą ja chyba wszystko lubię... Ale bazylię jak kupuję w sklepie, to wącham jak narkoman, jak by to bukiet kwiatów był i tak do kasy idę z nosem w bazyli i od razu wiadomo że to ja:D

Gość gość
szpinaku nie, szpinak jest dziwny. selera nie lubię też, i pietruszki. groszek tylko zielony :) z puszki jest blee ale dawno nie jadłam :( w tym roku mnei ominął a poza tym hmmm wszystko chyba zjem, nawet fasole, soczewice itp wszelkie juz zżeram. z ziół kminek i majeranek odpada. oo, i dynie, patisony, cukinie pewien problem mi sprawiają pomidorki koktajlowe prosto z krzaczka sa pycha :)

Gość rtyrty
pomidorow nie znosze, reszte lubie. ziolo tez ;)

Gość gość
lubię ale pomidory już coraz mniej mi smakują o tej porze

Gość gość
a piłaś kiedyś sok z selera? MMMM PYCHA! On ma w sobie to coś!

Gość gość
Uwielbiam pomidory. I ogólnie warzywa. Ogórki lubię tylko kiszone (potrafię wypić nawet tą wodę ze słoika). Z ziół najbardziej lubię bazylię i oregano. Szpinak kocham, mogłabym go jeść codziennie, byle dużo czosnku do niego dodać.

Gość gość
Za bakłażanami nie przepadam, za to cukinie lubię bardzo. Patisony też są okej, ale w sklepie jeszcze nie widziałam (dostałam kiedyś od sąsiadki). Oregano (to suszone) dodaje sobie czasem nawet do kanapek xD

Jako dziecko lubiłem pomidory, miały nie tylko smak ale i zapach. Teraz już za nimi nie przepadam. Wole rzodkiewkę.

Gość gość
Z warzyw ogórki kiszone i oliwki .

Gość gość
Pomidory i ogorki lubie ale szpinaku nie