Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy53323

nietypowe pytanie ;)

Polecane posty

Gość ciekawy53323

Mam takie pytanie z czystej ciekawości , gdyby któraś z was kiedyś miałaby skorzystać z usług seksualnych lub towarzyskich u jakiegoś faceta za pieniądze np. roksa lub itp. To oglądając ogłoszenie a dokładnie zdjecia to na co byście najbardziej zwracały uwagę ? by facet był nie wiem elegancki ? umięśniony ? tak w ogóle to byście się spotkały typowo towarzysko czy bardziej na seks ? NIe planuje wstawić takiego ogłoszenia , ale pytam z czystej ciekawości i oczekuje poważnych odpowiedzi bez podszywania i pisania jakiś głupot...

Gość ciekawy5333
głupot czyli pisania nie na temat... ;)

Gość ciekawy5333
no spoko

Gość gość
Myślę że to indywidualna sprawa. Taki ktoś musiał by mi się po prostu spodobać, mieć coś w sobie za co miała bym chęć zapłacić. Wygląd oczywiście ważny, elegancja bez szpanu również. Musiała bym zobaczyć żeby wiedzieć :)

Gość ciekawy5333
pytam tylko tak hipotetycznie , a ty byś bardziej szukała np. kogoś by się tak nazwe dyskretnie zabawić seksualnie czy raczej na zasadzie gdzieś wspólnie pójść albo obie rzeczy połączone ?

Gość gość
musiałby wyglądać na niezbyt masywnego, miłego , opiekuńczego, znającego swoją wartość ale nie za pewnego siebie, ok.45- 50 lat, mógł by być smutny to było by zachęcajace do zaopiekowania się , dania wsparcia i pocieszenia samej siebie że komuś stało/ zrobiło się lepiej

Gość ciekawy5333
to rozumiem że wolała byś starszych ?

Gość gość
jasne ale jestem nietypowa . Dużo przeszłam mam 22 lata

Gość ciekawy5333
czemu jesteś nietypowa ? a do innych dziewczyn które to czytają to piszcie i udzielajcie swoje opinie bo jestem ciekaw co wy byście wybrały bo dopiero tylko dwie dziewczyny się udzieliły tutaj ;)

Gość gość
co o mnie myślicie?

Gość gość
nie myślimy o tobie ;)

Gość gość
Musi to byc facet budzacy we mnie zaufanie. Nie umialabym komus placic za seks. Raczej byly by to wspolne wyjscia gdzies lub po prostu spedzenia czasu. Chcialabym kiedys zobaczyc jak mezczyzna robi dla mnie striptiz, wiec za to bym zaplacila pewnie :) wiek... hmmm do 35lat? Nie musi to byc facet z okladki ani swiezo z silowni. G.

Gość ciekawy5333
aha czyli rozumiem , że ty bardziej takich wysportowanych ?

Gość gość
Facet musi byc sprawny fizycznie, miec dobra kondycje, zeby byl w stanie dotrzymac mi kroku, ale nie musi byc umiesniony. Zdecydowanie nie mioze byc gruby. Wiek, kolor wlosow, wzrost itp. nie maja dla mnie wiekszego znaczenia. Musi byc to cos, blysk w oku. To jesli chodzi o sam wyglad.

Gość gość
i z duza pala

Gość gość
Mam dużą maczugę i jestem do wzięcia.

Gość ciekawy5333
a do rozmówczyni 3 posty wyżej , piszesz , że nie może być gruby , a gdyby był np. raczej chudy czyli odwrotność do grubego do by ciebie to kręciło ?

Gość gość
chudy moze byc. No nie jakos chorobliwie chudy, ale lepiej za szczuply, niz za gruby.

Gość gość
chociaz ciekawa rzecz, kiedys bylo odwrtotnie, raczej grubasek niz chudzinka. Ciekawe jak to sie gust czlowiekowi zmienia.

Gość ciekawy5333
różne osoby mają różny gust , ale raczej w naszej kulturze to jest moda by być raczej szczupłym , na ogół się promuje środki do odchudzania itp. , środki do przytycia itp. są raczej mało popularne

Gość gość
u mnie chyba nawieksza promocje zrobil maz z nadwaga. Przejadlo mi sie...