Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim pomyśle na urzadzenie mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

Na razie pomysł powstał tylko w mojej głowie ,ale mieszkanie już mamy z męzem , teraz tylko pozostaje go urządzić... Sypialnie chcemy zrobić na szaro ( taki średni szary ,ale raczej w stronę ciemniejszego) , do tego mocno różowe dodatki, półki, dywanik itd. Podłoga biała Łazienka: kafelki niebieskie z brązowymi dekorami, ogólnie taka dość dekoracyjna łazienka, z elementami nowoczesnymi , tzn oprócz tych dekoracyjnych płytek górna lampa i kinkiety koło lustra z czarnych kryształów, reszta tzn wanna, kibelek, umywalka itd proste. Salon : chcemy połączyc chłodne wnętrze z taką pałacową elegancją. Podłoga będzie czarna zdobione zasłony, fotele stylizoane na stare ,ale obite takim modnym teraz materiałem, ale mebli będzie mało i reszta będzie surowa Jak znajdę jakieś zdjęcia podobnych projektów to wyślę ,ale co myślicie o takim mieszaniu stylów? Np w modnych klubach czasm się widzi np jakieś fotele stylizowane na stare ,ale obite błyszczącym, modnym materiałem i my chcemy zrobić coś takiego zeby było tak stylowo

Gość gość
Z opisu brzmi strasznie... kiczowato jak dla mnie.

Na ciemnej, czarnej podłodze, widac kazdą! kroplè wody, kłaczki kurzu...Jesli nie chcesz oszalec ze sprzątaniem i przecieraniem, to idz w stronè spokojnej klasyki, odcienie dèbu, itp. Róz jest pretensjonalny, jesli juz chcesz ten szary w łazience, to do niego moze cos z wisni, maliny?Albo zgaszony kremowy? Nie szalej z kolorami podłóg i łazienkowych płytek, lepiej zmiemiac dodatki i przemalowywac sciany, niz zmieniac podłogi lub płytki. A czarna podłoga brzmi dosc upiornie...

Gość edyyta3x
@urszak w łazience tak czy siak trzeba sprzątać, nie ma co maskować brudu, nie chciałabym po kąpieli stanąć na uwalonej podłodze :) drogi autorze, polecam skorzystać zprogramu do aranżacji wnętrz online i zaprojektować swoje wnętrza na http://zbudujmyto.pl, mi osobiście wnioskując z opisu nie odpowiada kolorystyka w żadnym pomieszczeniu które opisałeś, ale gusty są różne ;)

Gość gość
to się podoba w klubach nie zawsze służy w domu w którym jest się codziennie 7 dni w tygodniu / 24H weź pod uwagę aby kolory nie były krzykliwe i ostre bo to jest bardzo męczące dla oczu patrząc na okrągło na nie dom raczej powinien być stonowany kolorystycznie aby móc w nim wypocząć i nie być męczące i drażniące dla oczu ze względu na ostrą barwę i duże kontrasty