Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Witam mam taki dylemat dziewczyna pojechała na weekend z innym. napisze po krótce działała na dwa fronty przez dłuższy czas ja sie dowiedzialem niedawno o tym ze ma gościa który jest oficjalnie jej chłopakiem jezdzi do domu do niej itp itd. wiec zakonczylem to znajomość. ok miesiac temu zadzwonila do mnie i chciala sie spotkac spotkalem sie i mi tak namieszala w glowie ze chce byc ze mna ze jest szczesliwa ze mna jakby nie chaiala to by nie zabiegla o to zeby porozmawiac ze mna jak sie spotkalismy to oczywiscie był sex w sumie taki jakis nic specjalnego i tak sie to ciagneło przez ok miesiac była jakas niestabilna emocjonalnie bo widzialem ze cos nie gra wiec sam zaczałem rozmawiac i co dalej bedzie powiedziala ze nie wie i tez powiedziala ze skonczmy ta znajomośc powiedzialem ok. a teraz sie dowiedzialem ze pojechała na weekend z tamtym czy tak postepuje normalna osoba. Ja sobie poradze ale zastanawiam sie co taki ktos ma w glowie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach