Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa co chwile przynosi nam jedzenie,zaprasza na obiadki, kolacje, mojemum

Polecane posty

Gość gość

mezowi kaze przyjezdzac do niej by odebrac lunch, ktory mu zrobila na jutro do pracy. Chlop ma 35 lat, matka mieszka 5 minut spacerem od nas, widuja sie/widujemy sie z nia kilka razy w tyg. Ja juz nie moge. Ostatnio mowi,ze kupimy wieksze auto jakby trza bylo gdzies jezdzic z jego roodzicami. Czy on jest mamisynek czy mi sie tylko wydaje?

Gość gość
Ciesz się a nie narzekasz...

Gość gość
taką teściową to po piętach powinnaś całować i być wdzięczna a ty jeszcze niewdzięcznico narzekasz

Gość gość
Bo to przeciez takie trendy, narzekac na wredną teściową... I czekać aż się kolejne współtowarzyszki niedoli odezwą. Oj, jakie te teściowe są "be", a my jesteśmy "cacy".

Gość gość
Masz glupią teściową,powinna was olać nie meczyć się .Bo taka jak ty niczego nie doceni.Potrafi tylko dupę obrobić w internecie.

Gość gość
Też bym tak chciała:)

Gość gość
glupoty piszecie ze tak cudownie ma, ja mam identyczna sytuacje od wielu lat, juz nie daje rady, tylko u mnie to tesc taki nachalny bo tesciowa wiecznie chora na wszystkie choroby swiata i tylko lezy i dzwoni non stop ze dupa boli, noga, glowa, szyja, reka, nerka, pluca.....walcze ale chyba polegne, maz sie martwi o rodzicow a oni potrafia mu wypomniec ze zupe przyniosl tesc wieczorem na kolacje chociaz nikt go o to nie prosil i musial isc a deszcz padal, paranoja jakas

Gość gość
Masz fajną teściową powinnaś ją całować w rękę na powitanie