Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ogląda wielkie cygańskie wesela na TLC ?

Polecane posty

Gość gość

wychodzą tam za mąz dziewczyny w wieku 17, 18 lat , dziewice co nawet gołego faceta na oczy nie widziały, wydają mase forsy na wesele, bo jest taka tradycja u cyganów że na córke sie wydaje i trzeba sie pokazać , suknia olbrzymia, druhny, sala, limuzyny , tort pietrowy, wszystko najdroższe i najlepsze

Gość gość
trgedia, ogladałam to kilka razy i nigdy nie widziałam tyle tandety na raz

Gość gość
najlepiej jak dwóch 18 letnich cyganów pojechało na taneryfe żeby poderwać towar i mieć seks , bo jak się ożenią to juz nie będą mogli nie wychodził im podryw :D żadna nie chciała z nimi pójść, w końcu zaczęli tęsknić za rodziną :D

Gość gość
No te wesela i suknie to kicz i tandeta, suknie im większa i więcej błyskotek tym lepiej , a na weselu papierowe talerze i kubki....

Gość gość
te suknie wyglądają komicznie , wielgachne, błyszczące , wielka bomba na poł kościoła i zawsze ojciec córki jest wzruszony, płacze , opowiada że ją maleńką na rekach huśtał nie wiem czy maja papierowe naczynia ale będzie nastepne wesele o 12 dzis to zobaczę

Gość gość
nie wiem czy na wszystkich weselach są papierowe naczynie , ale jak widziałam kilka odcinków to tak było, w sumie na stołach to nie za wiele tam było

Gość gość
A dlaczego tam cyganie wyglądają normalnie a u nas to są smoluchy, kobiety niskie w spódnicach i czarnych włosach. Tam nawet chyba pracują. A u nas tylko kradną.

Gość gość
nie wiem dlaczego , tam w ameryce maja swoje domy w znanym przez nas stylu, kicz, białe meble ze złotymi uchwytami, w domu kolumny , fotele rozłozyste , firany z kokardami, tandeta może u nas sa cyganie tacy koczownicy żyjący w slumsach, srają w krzakach , bo sa rózni, nie znam się na nich

Gość gość
Ten program jest z UK tak dla ścisłości a nie z Ameryki.

Gość gość
Gosc z 11.14 tez mnie to zastanawiało :D

Gość gość
Jak byłam na Słowacji, to tam Cyganie normalnie przy układaniu chodników. Podobnie cygańskie dzieci grały z innymi w piłkę.

Gość gość
w opisie programu jest napisane amerykańscy cyganie: Wielkie wesela amerykańskich Romów: Ślub od pierwszego wejrzenia serial dokumentalny Kolejna odsłona serialu prezentuje świat mieszkających w USA Romów. Na uwagę zasługuje ekstrawagancki styl życia członków tej społeczności.