Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacapomocyyyyyy

Ból w środku pochwy podczas stosunku

Polecane posty

Gość potrzebujacapomocyyyyyy

Mam pewien problem ktory dopadł mnie NAGLE. Z moim chłopakiem zawsze uprawiamy bardzo namiętny seks i czasami nas poniesie tak że mój luby chce wejść we mnie nie co głębiej, albo mnie dopadnie takie pragnienie i bezproblemowo uprawiamy tak zwany ostrzejszy seks. Niby to nic takiego. Wiem że dużo par lubi takie ostre zabawy. W łóżku zupełnie nie jesteśmy taką parą jak za dnia. No dobra ale mniejsza z tym kim jesteśmy. Przed wczoraj w pozycji z nogami w górze poczułam delikatne ukłucie ale myślałam, że to z podniecenia czy coś, po za tym byłam bliska rozkoszy. Wczoraj to samo, w tej samej pozycji tylko (cytuję) "namiętne Ohhh zamieniło się w Auuu" . Tak bardzo mnie zabolało że musieliśmy przerwać... Odczekaliśmy chwile bo chciałam sprawdzić czy to był jakiś skurcz czy co ale znowu to samo się wydarzyło, odepchnęłam tylko mojego chłopaka ze stresu i skończyliśmy. Ból czułam po prawej stronie w okolicach jakby jajników czy coś... Nie był to ból który towarzyszy np, przy skurczu jajnikow czy cos, tylko taki dosyć ostrawy i kłujący. Chcę skonsultować się z ginekologiem ale nie wiem czy np. nie okaże się, że jestem w ciąży a boję się. Oczywiście i tak i tak pójść muszę, ale z ciekawości pytam tutaj bo interesuje mnie czy jakaś dziołcha może mogła mieć podobne doświadczenie. Jestem młoda, zawsze zdrowa i mam 18 lat.

Gość gość
prosze o pomoc

Gość gość
k*********e,masz dopiero 18 lat i takie jazdy z ostrym seksem? co to będzie póżniej?

Gość gość
moja droga takie walonko zawsze niesie skutki,poodbija ci macice i zaczna sie nieprzyjemne dolegliwosci,w 1wszej kolejnosci nadzerka,a potem juz z gorki do raka

Gość gość
Później wyjdę za niego za mąż i zrobimy sobie gromadkę dzieci. No co może być później ;/ Nie sądź miarą swoich znajomych czy coś.