Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starania czerwiec 2015 moze tym razem sie uda

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie

Gość gość
Pierwszy raz sie wpisze na taki temat - nigdy nie próbowałam, ale może czas ! Pozdr i powodzenia dla chcących !

Gość gość
Jestem czerwcową mamą 2014 r.Życzę powodzenia nowym przyszłym mamusiom :-)

Gość gość
Ja robie test za kilka dni wiec jesli sie uda bede miala termin na czerwiec :-) moze jest ktos jeszcze ???

Gość onnaa23
I ja bym chciala być mamą.. Staramy sie ponad rok. Badania dobre. Kto wie może ten miesiąc bedzie owocny:) zawsze ta nadzieja jest. @ mam mieć 26 września.

Gość gość
ja sie staram juz 4ty cykl niestety cykle nieregularne i długie niewiem kiedy mam owulacje wogole beznadzieja :(

Gość ida_ida
Ja też będe robić test w weekend, to pierwszy cykl staran po odstawieniu tabletek, kto wie :)

Gość Kolorowa spinka
Ja bede robuc test w poniedzialek,bedzie to 26 dc ,w poprzedniej ciazy robilam w 25 dc i byl cien kresli,cykle mam 28 dniowe.jakie dziewczyny macie objawy?:-)

Gość mamczitka
Od samej owulacji do dzisiaj ( 26 dzien) ból jajnika czasem uniemożliwiajacy stanie i siedzenie, ciagnący kujący a w 21 dniu mega ból myślę, że to może zagnieżdzanie),ciągnięcie podbrzusza, brak bólu piersi zawsze mam od 14 dnia, temperatura trzyma się ładnie na poziomie 37, wczoraj na teście zamiast drugiej kreski rozmyta jasnoróżowa plama i senność mega! Zawsze do 1 w nocy siedzę, teraz do 22 max :) zobaczymy!

Gość ida_ida
ja nie mam żadnych objawów ale byłaby to moja druga ciąża a nie przypominam sobie, żebym tak wcześnie coś wtedy zauważyła więc staram się być dobrej myśli... ;)

Gość clarice05
Cześć, nigdy nie pisałam na takim forum, ale jakoś czuję potrzebę bycia z kobietami teraz. Bardzo chciałabym zostać mamą, nie mogę tego wykluczyć, ale na test jeszcze ciutkę za wcześnie. Chciałabym testować w piątek, chyba że nie wytrzymam ;) Wczoraj i dziś miałam podejrzane plamienia, więc już się nakręciłam, że to implantacja. Eh, wiem, że potrzebna cierpliwość, ale skąd ją wziąć? Cóż, czas i tak upłynie ;) Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość pympyrympym
Dziewczyny Ja starałam się 4 lata , faszerowałam siebie "domowymi" sposobami , ziołami , witaminami itd... co się okazało po tym długim czasie "wpadłam" na pomysł by skierować męża do urologa , oczywiscie wypisal mu wit i zaszliśmy praktycznie od razu ;) Teraz jestem w 32 tc :) Polecam z całego serca proFertil , drogie ale skuteczne :) powodzenia i trzymam kciuki by udało się jak najszybciej :)

Gość gość
zrobiłam test w niedzielę wyszedł pozytywny, we wtorek byłam u lekarza i pokazał mi pęcherzyk ciążowy :)

Gość meme82
A ja tydzień temu zrobiłam test dzień przed okresem i pojawiła się blada druga kreska. Następnego dnia rano dostałam okres i tyle się cieszyłam. W styczniu usunęłam spiralę mirenę. Staramy się od czerwca. Mamy dwóch cudownych chłopców. Jeden ma 9 lat, a drugi 7 latek i tak zapragnęliśmy trzeciego dzidziusia, ale jakoś nam nie wychodzi. Wiem, ze cztery miesiące starań to nie dramat, ale wcześniej zachodziłam w pierwszym cyklu i zwyczajnie sie podłamałam. Nie umiem się z tym pogodzić, ze nie wychodzi :(

Gość gość
Za stara jesteś to dlatego :( Próbuj dalej kochana, nie takim się udawało. To już nie szesnastka, co byle silniej powieje a one już zbrzuchacone chodzą.

Gość gosia 24
Część to jest moj pierwszy cykl starań:) zobaczymy co będzie:) 13 października powinna przyjść @ i zobaczymy co będzie