Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 1343453

Przestrzegam przed EURO RTV AGD

Polecane posty

Gość gość 1343453

Przestrzegam przed EURO RTV AGD kupiłem wadliwy telewizor o bardzo niskiej jakości obrazu chce oddac go albo zamienic na inny na drugi dzień a oni mnie traktują na zasadzie (hura wcisnelismy mu szajs kasa jest niech się martwi) dość ze w sieci 15-20% taniej to lepsze warunki bo kota w worku tez kupujesz jak w euro rtv agd ale masz chociaż możliwość zwrotu w ciągu 10 dni wlasnie jakby cos takiego się przytrafilo nigdy więcej euro rtv agd przestrzegam!!!

Gość gość
Zapoznaj sie z prawami konsumenta i oddaj im to.

Gość gość
ale czemu oczerniasz euro agd? to ze zle wybrałes to twój problem, poza tym w kazdym sklepie zdarza sie wadliwy sprzęt ale od tego jest reklamacja! przestan tu oczerniac ten sklep- bo ja zawsze tam kupuje i jestem zadowolona🖐️

Gość gość
co ty pitolisz... ja kupilam telewizor i dwa dni pozniej wypatrzylam inny u nich... nie bylo problemu ze zwrorem i kupnem nastepnego

Gość gość
Ja tam kupuję w innych sklepach i jak juz to Indesit albo Amicę, ale inne firmy też mają wiele dobrych sprzętów. Dla mnie najważniejsze jest znaleźć dobrą hurtownię cześci zamiennych, bo przecież wiadomo każdy sprzęt się psuje...a gdzie kupione to juz inna sprawa...(http://www.popularna.pl/strony/strona-glowna) - tu zmawiam i spoko realizacja

Gość gość 1343453
przestrzegam tez przed Media MArkt - kupilismy kiedys tam pralke i jak ładowałem z kobieta do tramwaju to nam wyślizła się z rak i obiła, a w sklepie nie chcieli wymienić na nową :(