Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinamorka

Vitalash opinia i cena

Polecane posty

Gość paulinamorka

Hej dziewczyny. Widziałam pełno reklam tej odżywki do rzęs. Ja nigdy nie stosowałam tego rodzaju produktów, ale sie zastanawiam czy w ogole warto?

Gość marzenka_polkowice
cudowna odżywka! używałam jej miesiac temu i efekty rewelcyjne. po 4 dnia efekty juz zauwazalne :D

Gość ania_23lata_wroc
O produkcie dowiedziałam się na Onecie oraz przeglądając kobiecą prasę. Wiele redakcji polecało produkty, więc postanowiłam zakupić. Korzystałam z receptury Vitalash przez 2 miesiące i muszę przyznać, że efekty są bardzo widoczne. Moje rzęsy stały się o wiele gęstsze, dłuższe i silniejsze. Polecam zdecydowanie każdemu! Zero uczuleń, sto procent bezpieczeńtwa! Teraz zaczynam stosować kurację na brwi

Gość gość
Ja dostałam tą odżywkę na urodziny od przyjaciółek. Stosowałam, tak o nie wiedziałąm o nij wczesniej. ale dopiero jak zauwazyłam efekty, to czyatlam duzo o niej i faktycznie szybkie sa rezultaty!!

Gość gość
Oszust. Bogaci się na okradaniu innych. Wprowadza lewe produkty, nabija ludzi w butelkę. Wykorzystuje i okłamuje pracowników. Poniżej pozostałe produkty pana Kaszubskiego: Lipocare Delipox, ] Vitalash, Belis Noir, A clear Iodine, Renewhair Biotin i kilkanaście!!! innych (Nctf revolution, Hialuro ultra, lipoxine, błonnik beta...). Poza tym, gdy zamówicie produkt, przyślą Wam inny. Następnie będziecie musieli zadzwonić na płatną infolinię (7 zł/ min), gdzie naciągną Was na koszty. Konsultant celowo przedłuża rozmowę a reklamacja nie zostanie uznana dopóki nie uzyska od Was wszystkich danych. 0000000 Oszukanych i walczących z oszustem zapraszam na stronę na FB:www.facebook.com/AntyPiotrKaszubski

Gość gość
Zaj***** jest ta odżywka!!!

Gość daruska938434
KOLEŚ WES NIE SPAMUJ!!! Zapewne jes z firmy konkurencyjnej dlatego tak pisze. ja używałam Vitalash i jestem bardzo zadowolona.

Gość kiciazwyspo
super odzywka, a co do ceny to troche droga ;/

Gość dogmatyaniadog
zobacz sobie na konkurencyjne ceny i ich efekty. Owszem, jesli kupic odzywke za 10zl to mozesz sie tez spodziewac efektow za 10. Warto zainwestowac kase w tak wazna rzecz jaka sa nasze rzesy :))

Gość gość
Moje drogie, dzięki Vitalash nabrałąm pewności siebie. Może zabrzmialo to bajecznie, ale kazda z Nas ma jakies kompleksy. Ja mialam straszne rzesy i spedzalam duzo czasu na "poprawianie" ich dzieki maskarom. Teraz juz tego nie robie bo neimusze!!! KOCHAM VITALASH

Gość klementynka2323
ja go spobowalam tylko przez 2 tygodnie i az musiałam dokupic sobie kolejne opakowanie bo tamta musialam oddac kolezance :)) JUPIII jestem zadowolona

Gość gość
Oszust. Bogaci się na okradaniu innych. Wprowadza lewe produkty, nabija ludzi w butelkę. Wykorzystuje i okłamuje pracowników. Poniżej pozostałe produkty pana Kaszubskiego: Lipocare Delipox, ] Vitalash, Belis Noir, A clear Iodine, Renewhair Biotin i kilkanaście!!! innych (Nctf revolution, Hialuro ultra, lipoxine, błonnik beta...). Poza tym, gdy zamówicie produkt, przyślą Wam inny. Następnie będziecie musieli zadzwonić na płatną infolinię (7 zł/ min), gdzie naciągną Was na koszty. Konsultant celowo przedłuża rozmowę a reklamacja nie zostanie uznana dopóki nie uzyska od Was wszystkich danych. 0000000 Oszukanych i walczących z oszustem zapraszam na stronę na FB: facebook.com/AntyPiotrKaszubski

Gość gość
BOMBOWE EFEKTY!!!! jak sie ciesze, ze zaryzykowalam i kupilam. polecam gorąco

Gość gość
na prrawde odzywka warta zakupu!!!

Gość gość
10 sekund w google, i już wiemy, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipoxine, Błonnik beta i z 10 innych kantów: 000 wyborcza.biz/biznes/1 ,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___u waga_na_biznesy.html