Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziorekg

Nieciekawe uplawy w ciazy

Polecane posty

hej....jestem w 14 tygodniu ciazy I praktycznie od kad sie dowiedzialam zmagam sie z nieprzyjemnymi uplawami.. Sa bialawo zoltawe bez zapachu I nie mam Swedzen czy pieczen ale niepokoi mnie konsystencja... Sa strasznie geste glutowate przypominaja konsystencja smarki... Pytalam sie mojej poloznej trzykrotnie ta stwierdzila ze to normalne...ale przy pierwszej ciazy nie przypominaja Sobie nic takiego.... Nie wiem co robic....

Gość gość
wlasnie mam to samo i lekarz tez powtarza , ze to normalne.tez mnie to niepokoi nadal.rowniez to moja druga ciaza i w pierwszej nic takiego nie mialo miejsca

Gość gość
Też jestem w ciąży. Ja miałam białe o normalnej konsystencji. Dziś zauważyłam takie ciągnące się, bardzo obfite, przeźroczyste. Podobne jak w dni płodne, tylko gęstsze. W zasadzie jak białko od jajka. Jestem w 16 tc. Troszkę mnie to wystraszyło. To tez normalne?

Gość gość
myślę, że jak lekarz oglądał i twierdził,że normalne, to normalne :) jakby był stan zapalny jakiś to by zobaczył. Mnie nic nie piekło, śluzu całą ciążę miałam dużo a się okazało,że mam infekcję.

Gość gość
Ja całą ciążę walczyłam z infekcją, bezskutecznie. Miałam właśnie upławy takie ciągnące, troszkę glutowate, bez dziwnego zapachu na zmianę z białą "serwatką". Nie miałam też żadnych innych dolegliwości typu świąd, pieczenie czy zaczerwienie ale na wymazach wychodziła infekcja grzybiczna. Jezeli ginekolog przy badaniu nie stwierdził że masz infekcje to sie nie martw, raczej wie co mówi.

Gość gość
ja w czasie ciąży też zmagałam się z uciążliwymi upływami. Pod koniec były one zielone!!! Lekarka zapisała mi tylko globułki ale one nic nie pomogły. Po porodzie jak ręką odjął! Dodam, ze dziecko urodziło mi sie zdrowe wiec nie stresujcie się tak bardzo

Gość gość
kobietki to normalne ja tez tak mam ;) od samego poczatku a wszystko jest ok ;) nie stresujcie sie ;P

Glupio to zabrzmi ale Ciesze sie ze nie jestem sama...troche mnie uspokoilyscie ale dla swietego spokoju poprosze a wrecz zarzadam wymazu przy nastepnej wizycie... Ostroznosci nigdy za wiele...