Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dekoloryzacja wlosow

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam do was pytanie chodzi o dekoloryzacje wlosow czy ktoras z Pan orientuje sie w tym kierunku ? mam ciemny braz farbowany z odrostem wlasnym nie duzym , chcialabym zejsc do koloru typu blond ciemny bardziej moze wpadajacy pod capuccino , prosze o rady jak najlepiej to zrobic zeby nie zniszczyc wlosa , wiem ze dekoloryzacja niszczy ale czy jedna wystarczy kompletnie sie na tym nie znam gdyz przez polowe zycia farbuje na ciemne kolory , zmiana w zyciu zmiana na glowie chcialabym przejsc na jasny kolor , wlosy mam bardzo dlugie ale nie chce na glowie miec (jaja) dlatego na dekoloryzacje decyduje sie na uslugi fryzjerskie ewentualnie samej poloze pasemka i na to farba taki mam plan chyba ze ktos moze mi doradzic jak mozna w miare szybki sposob zrobic ladne capuccino :) Dziekuje za kazda podpowiedz :)

Gość gość
Dekoloryzator to nic innego jak rozjasniacz,tylko nieco mniej agresywny.Wszystko zalezy od twojej struktury wlosa.Dobre sa z loreala,ale drogie50zl,jednak tu chodzi o zabieg z udzialem duzej ilosci chemii,wiec chyba warto wydac,imiec wlosy:D,dobry tez jest rozjasniacz z garniera,jednak nie wiem jaki efekt koncowy,bo kolezanka zchodzila z jasnegop brazu.Ja z lorealalem zchodzilam z czerni:)Pamietaj,zeby farbe potem nalozyc o ton jasniejsza niz zamierzony kolor-to wazne

Gość gość
znaczy dekoloryzajce i tak planuje zrobic w salonie fryzjerskim :D ja mam ciemny braz farbowalam - mokka braz farba londa i to przez dlugi czas