Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dekoloryzacjaA

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam do was pytanie chodzi o dekoloryzacje wlosow temat nie dotyczy porodu ani ciazy przepraszam za to jednak ciezko mi uzyskac porade na innym forum moze tutaj ktoras z Pan jest bardziej ogarnieta w tych sprawach wiec czy ktoras z Pan orientuje sie w tym kierunku ? mam ciemny braz farbowany z odrostem wlasnym nie duzym , chcialabym zejsc do koloru typu blond ciemny bardziej moze wpadajacy pod capuccino , prosze o rady jak najlepiej to zrobic zeby nie zniszczyc wlosa , wiem ze dekoloryzacja niszczy ale czy jedna wystarczy kompletnie sie na tym nie znam gdyz przez polowe zycia farbuje na ciemne kolory , zmiana w zyciu zmiana na glowie chcialabym przejsc na jasny kolor , wlosy mam bardzo dlugie ale nie chce na glowie miec (jaja) dlatego na dekoloryzacje decyduje sie na uslugi fryzjerskie ewentualnie samej poloze pasemka i na to farba taki mam plan chyba ze ktos moze mi doradzic jak mozna w miare szybki sposob zrobic ladne capuccino :) Dziekuje za kazda podpowiedz :)

Ja proponuje znaleźć w swoim mieście najlepiej przez forum nie koniecznie kafe . Poleconych fryzjerów którzy specjalizują sie wlasnie w ściąganiu kolorów . Z tym nie ma żartów i trzeba na prawdę wiedzieć jak to zrobic dobry specjalista jest w stanie uzyskać ten kolor ktory chcesz juz zavpierwszym razem ja jestem z Krakowa tu osobiście znam prze kocury fryzjerski ktore znają sie na rzeczy ! Oraz takie co na własna rękę próbowały iż pięknych włosów zostały za ucho wykruszone i ochydne .pozdrawiam

Gość gość
ja na pewno pojde do salonu fryzjerskiego nie podejmuje sie sama sciagania kolorow bo nigdy tego nie robilam wlosy mam ciemne podchodza pod czern dlatego boje sie poprostu zrobic ta dekoloryzacje ale bardzo zalezy mi ja jasniejszych wlosach

Fryzjerstwo powinni zaproponować Tobie tzw. Kąpiele dekoloryzacyjne broń Cię panie Boze samymi rozjasniaczami .niestety do tej pory i nie rozumiem dlaczego niektóre " fryzjerki" sięgają po rozjasniacz tedy uciekaj :-P

Gość gość
czyli jak pojde do fryzjera tam scinaja panowie moze beda bardziej oddani swojej pracy :D to mam powiedziec ze chce ta kapiel dekoloryzacyjna nie rozjasniaczem ?

Prawdziwi i Ci oddani fryzjerzy sami bedą wiedzieli ze tak należy ;) podejdzie sobie do 2 lub 3 zakładów i popytaj czy mozesz sie umówić i jak oni to robią specjalnie 2 lub 3 żebyś sama zobaczyła różnice w podejściu do klientki , technice i uwierz sama od razu bedziesz wiedzieć gdzie czujesz sie najlepiej i najbezpieczniej :)