Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciesz się, że w ogóle masz ojca

Polecane posty

Gość gość

Apel do tych co mają rodziców.

Gość gość
spoko, szczególnie warto się cieszyć gdy jest nadużywającym siły pijakiem.

Gość gość
Ja się cieszę.

Gość gość
A czemu miałabym się smucić, jaki głupi temat. Ale jakby był z tych co leją mamę, mnie i rodzeństwo to z kolei nie ma się cieszyć z tego "w ogóle".

Gość gość
I co w zwiazku z tym?Ja mam ojca,a jego poczucie obowiazku w wychowaniu,to bylo rzucanie ochlapow matce w dzien wyplaty.Chlal i mial w d.. rodzine.No,ciesze sie ze mam ojca:-o

Gość gość
Cieszyć się można jak się ma dobrego i kochającego ojca a nie jakiegoś ojca w w ogóle :) Weź pod uwagę,że wiele facetów zostawia swoje kobiety , które są w ciąży i potem jego kontakt z dzieckiem opiera sie na wizytach raz na pół roku i przelewaniu kasy na alimenty. Równie dobrze można wtedy ojca nie mieć, bo i po co? jaka różnica dla dziecka jest w tym,że ojciec nie żyje a tym,że gdzieś tam mieszka,ale go opuścił i nie mają kontaktu? żadna.

Gość Franek mam na imię
Są przypadki gdzie się nie zna ojca zmarł jak się było malutkim, mama była damą lekkich obyczajów itp.

Gość gość
z tego co wiem niepokalane poczecie zdarzylo sie w biblii wylacznie...a pozostala reszta populacji potrzebuje do zaistnienia matki i ojca...natomiast sposob wywiazywania sie z obowiazkow rodzicielskich jest przy tym powodem do radosci badz tez do smutku dzieciaka.