Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku, że jestem uzależniona od internetu

Polecane posty

Gość gość

Spędzam przy komputerze około 2-3 h dziennie, głównie gdy dziecko śpi, ale strasznie mnie to wkurza. Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Led?

Gość gość
ja też jestem uzależniona, nie mam jeszcze dziecka, a ponieważ jestem w domu (zwolnienie), to potrafię spędzić na przetrząsaniu-bezsensownym- netu cały dzień- oczywiście z przerwami na gotowanie, spacer z psem

Gość gość
To wypier*dalaj do garów a nie się tu żalsz głupia krowo!

Gość gość
o mamy już pierwszą kulturalną inaczej

Gość gość
won z tymi krówkami spamerko

Gość gość
a co ci przeszkadza, mi się podobają

Gość gość
miałam podobnie. teraz też przeważnie siedzę w interenecie gdy dziecko śpi tyle samo co ty 2-3h, ale nie uważam to za uzaleznienie. mysle że gdybym nie miala nic do sprawdzenia, to nie siedzialabym. nieraz jest tak że nie włanczam komp po 2 dni. w 'uzaleznienie' wpadalam kiedys odnosnie kafeterii. caly wolny czas kiedy dziecko spalo przesiadywalam tutaj. nawet kiedy sie obudzilo ciagle musialam prawdzac interesujacy mnie temat. w koncu powiedzialam DOŚĆ!!! kiedy mam wolne to owszem, ale nie kiedy powinnam sie zajmować dzieckiem. zwalczylam to po prostu- przestalam tu wchodzic i tyle. mogłam tylko wtedy kiedy mala spala. ale z zcasem zrezygnowalam 'calkiem'. obecnie wchodzę tylko wtedy kiedy mam jakies pytanie. zadaje i czekajac na odp czytam inne tematy. tak jak teraz:-) po prostu kafe za bardzo wciąga, potrafi pochłonąć caly wolny i nie tylko wolny czas.

Gość gość
włączam, pardon