Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkmn

Czy powinnam się angażować w związek z mało ambitnym, niezaradnym facetem?

Polecane posty

Gość polkmn

Mam 22 lata on 21. Poznaliśmy się 2 lata temu. Wydawał się być idealnym chlopakiem. Pomaga w domu, jest schludny, kochający, uczciwy, miły, spokojny, typ artysty bo gra i układa piosenki. Z biegiem czasu zakochałam się i nie wyobrażam sobie zycia bez niego jednak jestem realistką i perfekcjonistką więc dokładnie wszystko analizuje. Boję się czy powinnam sie w niego angażować. Niby jest idealny ale niezaradny bardzo i zero w nim ambicji. Ledwo studia ciągnie bo nie stara sie. Tz uczyc sie uczy ale nie walczy o zaliczenie jak inni przez co zostaje z 2. Szukał pracy przez pól roku i też sobie nie radził. Nie umie nic sam załatwić. Jest nieśmiały. Jak sądzicie czy taki zwiazek w przyszłosci ma sens?

Gość polkmn
Jest młody wiec jeszcze licze ze sie ogarnie ale czy mam racje?

Gość gość
Nie, czekaj na księciunia z bajki, którzy rzuci ci do stóp cały świat.

Gość gość
Nie czekam na księcia ale myślę że jest dużo na świecie facetów zaradnych i ambitnych

Gość gość
Jesteście oboje jeszcze młodzi i trudno tu dywagować na temat czy facet "rokuje". Pomyśl raczej o tym, czy ty chcesz z nim być, czy go kochasz i czy do siebie pasujecie. My go nie znamy. Mogę tylko powiedzieć, że fakt, że facetowi w wieku 21 lat marnie idzie szukanie pracy jeszcze nie świadczy. Za 10 lat może być rekinem biznesu. Różnie może być. Dojrzały związek polega na wzajemnym wspieraniu się w dobrych i złych chwilach, a nie wytykaniu wad i dążeniu do zmian w osobowośc***artnera, żeby był bardziej idealny niż jest. Od Ciebie zależy, czy chcesz stworzyć taki związek właśnie z tym facetem.

Gość gość
Haha TAK, najlepiej brac taka sierote, jakby nie bylo normalnych facetow!!!! daruj se tego pasozyta!

Gość gość
Nie powinnaś. Mimo mlodego wieku on sie nie zmieni. A Ty bedziesz sie tylko wkurzac przy takim facecie.

Gość gość
Skąd wiesz ze się nie zmieni? Wróżka za 5 zł płatne smsem?

Gość gość
Ludzie się nie zmieniają tak samo jak cwaniakiem trzeba się urodzić nie można nim się stać.