Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie za co nie lubię facetów?

Polecane posty

Gość gość

Za ich namolność. 3,5/4 kolegów, jakich miałam, coś tam zawsze sugerowało, seksualne podteksty etc, niektórzy jawnie startowali. Wszędzie tylko facetom zależy na seksie w taki sposób, że robi ci się niedobrze, że z kimś się umawiasz, bo wiesz, że całą Cię obczaja pod tym kątem. Stroisz się po to, żeby właściwie mieć większe szanse na to, że ujrzy w Tobie samicę godną jego uwagi i na Ciebie poleci, czytaj wleci do wyra ostatecznie ;). powiecie mi, że oburzam się na oczywiste rzeczy, ale ja bym czasem chciała czegoś bez podtekstów i rozpatrywania, spotkać się z facetem jak z dobrym kumplem, a nie widzieć, jak pijany kolega próbuje podglądać cię w toalecie! (zdarzyło mi się to!). Ja pierniczę! Aż taką macie chcicę, faceci, że WIDAĆ po was jak po dzieciach to wszystko?

Gość gość
niewszyscy tacy sa, np ja nie :P

Gość gość
Przepraszam że to powiem, jednocześnie bierzemy tylko to co dana kobieta ma sobą do zaoferowania.

Gość gość
Mnie to naprawdę W*****A. Szczególnie jak koledzy lecą z łapami, szukają kontaktu fizycznego. To obejmą, to łapią za ręce etc. Tym bardziej jak wiem który z nich może na mnie lecieć, wtedy mnie to serio obrzydza

Gość gość
Tak? A co ty możesz o mnie wiedzieć?.. Mam dużo tematów do rozmów z ludźmi, interesuję się wieloma rzeczami. Ale nie muszę ci się tłumaczyć.. Chciałam zaznaczyć, że nigdy nie prowokowałam kolegów - byłam dla nich po prostu miła. Ba, ja nawet z żadnym z nich nie miałam najmniejszego epizodu, co wyklucza np rozsiewanie o mnie plotek przez ktoregoś z nich (aczkolwiek kolegów mam z nie tylko jedego "źródła"). Ale to najwyraźniej wystarcza facetom (bycie sympatyczną). Hmmm... może jak zacznę rzucać k*****i na lewo i prawo i przestanę używać perfum, to się odpierniczą.

Gość onnn30lat
a mnie wkurza jak nie mogę wystartować do ładnej koleżanki bo widzi we mnie kumpla.Jednak jak tylko pozna kogoś obcego to zaraz leci do niego, choćby był burakiem lub miał 170cm wzrostu.

Gość gość
Jak do niej startujesz tylko dlatego, że jest ładna, to sie nie dziw, że cię nie chce. W d***e z takimi ćwokami, co widzą w tobie tylko i wyłącznie opakowanie. A jak chcesz seksu, to się nie mydli oczu związkiem, tylko wprost proponuje seks.

Gość gość
ja tez ich nie cierpie, erotomani p*****lnieci

Gość gość
a ja lubię wszystkich facetów o

Gość gość
ile masz lat,moze ubierasz sie wyzywajaco?