Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o takim przypadku

Polecane posty

Gość gość

pytanie głównie do facetów...dziewczyna, 24 lata, dziewica, nigdy nie była w żadnym poważnym związku - czy pierwsza myśl nie jest taka, że coś z nią nie tak? jak na takie dziewczyny patrzą faceci?

Gość gość
faceci nie patrzą na te cechy, liczy się urodziwość dla każdego... ale ładne nie to co ładne tylko co się komu podoba :) powodzenia

Gość gość
ale nie nasuwa się myśl, że z dziewczyną musi być coś nie tak? zryty charakter itp, że nikt z nią nie chciał być/nie wytrzymał?

Gość gość
A dlaczego miałoby z nią być coś nie tak? Poza tym co to za różnica czy jest dziewicą czy nie? Widocznie nie trafiła jeszcze na faceta godnego uwagi, albo jest nieśmiała i zakompleksiona.

Gość gość
Źle zadane pytanie, najpierw trzeba by dowiedzieć się dlaczego jest dziewicą? A dopiero potem można się zastanawiać czy coś z nią nie tak :P

Gość gość
chodzi mi raczej o to, ze większość ludzi ma za sobą jakieś związki itp bo to normalne, ze młodzi ludzie się zakochują...a tu 24 lata i brak takich doświadczeń

Gość gość
ja mam 20 i tez dziewica, nigdy nie mialam chlopaka. nie wiem czy umialabym byc w zwiazku, pasuje mi tak jak jest a kolezanki co chwile mnie swataja, nie wiem po co, nie bede z nikim na sile przeciez.

Gość gośćula
jestem kobietą ,ale odpowiem ,to już zależy na jakiego faceta trafi , bo jak na bezmózgiego roochacza to pewno pomyśli że z niej jakaś wariatka ,a jak na normalnego to uszanuje i pomyśli super-może ja będę tym jedynym

Gość gość
zawsze mi się wydawało, takie wrażenie odnosiłam, że o takich dziewczynach myśli się w kategorii 'dziwadło'. jak miałam 20 lat to zupełnie inaczej na to patrzyłam, no ale lata lecą...:)

Gość gość
Jak widać nie wszyscy się wcześnie zakochują, poza tym nie każdy zakochany od razu idzie do łóżka, wszystko jest kwestią podejścia do życia... jak dziewczyna jest nieśmiała, cicha, skromna, to na ogół później traci dziewictwo, dziewczyny bezpośrednie i imprezowe już w wieku 15 lat się bzykają :P

Gość gość
Seks w starszym wieku jest znacznie lepszy od seksu w wieku lat nastu, jest bardziej świadomy, namiętny, itp... małolaty na ogół mają małe pojęcie o tej sztuce i traktują to czysto mechanicznie.

Gość gośćula
ja wychowuję nastolatka ,mam z nim dobry kontakt i wiem że /TAK TAK NIE ŚCIEMNIAM / 16 letnia dziewica to wstyd. Do czego to doszło na tym chorym świecie. Lansują na srejsbuku że są już PO !

Gość gość
Za moich czasów też się przechwalali, ale przechwałki jak to przechwałki, zwykła ściema i jak się potem okazywało, to nikt nie miał pojęcia jak wygląda seks ;) Nie warto ulegać presji otoczenia, jak ktoś będzie gotów i znajdzie odpowiedniego partnera, to sam będzie wiedział kiedy się na to zdecydować.

Gość gość
no właśnie 16-letnie to wstyd...a co dopiero 24-letnia :P ale w tym temacie nie chodzi o dziewctwo a przede wszystkim o ten kompletny brak doświadczenia, które nabywa się będąc w związkach/związku...bo jednak człowiek uczy się pewnych zachowań, nabywa pewne umiejętności...i jak to potem nadrobić?

Gość gość
Skoro ktoś w wieku 24 lat nie był w związku, to chyba oczywiste jest ze nie spotkał osoby z którą chciałby być, więc o czym tu gadać? Gdyby 24 letnia dziewica się zakochała i była w związku, to pewnie dziewicą już by nie była ;)

Gość gość
A przeszkadza ci to że jesteś dziewicą? Jesli tak to w czym problem, poznaj faceta, idź z nim do łóżka i po kłopocie.

Gość gość
a to nie jest tak, że takie osoby odbiera się jako wybredne? kapryśne?

Gość gość
mi taki stan rzeczy nie przeszkadza aż tak bardzo ;) raczej chodzi mi o to jak na takie dziewczyny może reagować otoczenie ;) ot tak na refleksje mi się zebrało..

Gość gość
Już ci napisałem wyżej, wszystko zależy od powodu dla którego nadal jesteś dziewicą? Jeśli żaden facet ci nie przypasował do tej pory i czekasz na księcia z bajki, to przyzwyczaj się do dziewictwa, bo szybko go nie stracisz ;) Z seksem nie ma się co spieszyć, ale też nie ma sensu czekać nie wiadomo ile, bo sporo można stracić. Dziś się żyje, jutro można ulec wypadkowi i nigdy się tego nie zazna.

Gość gość
dzięki za wszystkie odpowiedzi, jutro jeszcze tu zajrzę. dobrej nocy :)