Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćw

Esperal

Polecane posty

Gość gośćw

Witam Was.. Mialam bardzo nieprzyjemna sytuacje z moim facetem a zreszta nie pierwsza po tym jak wypil alkohol. Teraz miarka sie po prostu przebrala i postawilam ultimatum-albo wszycie lub alkohol. Powiedzial, ze wybiera pierwsza opcje. Jest to tzw.STRASZAK, ktory dziala rok, po tym jak lek zostanie przez chirurga wszyty ale zastanawia mnie jedno.. Pisza, ze niewskazane jest prowadzenie pojazdu i stad moje pytanie: czy przez rok nie mozna wsiasc za kolko? Moze ktos sie wypowie.. Jest zmuszony do jazdy samochodem i nie wiem co robic..

Gość gośćw
Zajrze jutro tutaj, jesli ktos sie wypowie bede wdzieczna. Pozdrawiam

Gość gość
ale z ciebie idiotka - esperal to żaden straszak - można normalnie z nim pić współczuję ci głupoty i faceta alkoholika - no, ale to twój wybór!

Gość gość
Mialam bardzo nieprzyjemna sytuacje z moim facetem a zreszta nie pierwsza po tym jak wypil alkohol. xxx kolejna dziewucha bez godności pozwala, żeby pijak robił z niej szmatę - w sumie dobrze ci tak!

Gość taki jedenxxxxxxxxxc
Ale z was idiotki Kto twierdzi, ze po Esperalu mozna normalnie pic niech sie nie wypowiada bo nie ma zadnej wiedzy na ten temat. Sam jestem po Esperalu po ktorym pralinka z mala zawartoscia alkoholu sprawila, ze trafilem do szpitala. Lata temu ale taka prawda, dzieki temu wyszedlem z nalogu. Dobranoc