Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S M E R F Y

Jestem mądrzejsza od swoich znajomych

Polecane posty

Ja przynajmniej szukam pieniędzy a jeden kolega nie zdał matury, ale zdał egzaminy zawodowe - technik organizacji usług gastronomicznych - technik fizjoterapii - teraz zapisał się na technika masażystę A moja koleżanka???? też nie zdała matury a zapisuje się do różnych szkół policealnych skończyła technikum o profilu technik farmacji potem dziennie technik fizjoterapii i zaocznie policealne na opiekuna medycznego w jednym czasie, technik masażysta a teraz zapisuje się na jakiś kolejny roczny kierunek i w tym roku oboje będą zdawać matury. To takie lekkoduchy, ja zamiast chodzić od szkoły do szkoły to szukam pieniędzy by mieć na swoje utrzymanie.

Gość gość
oni podnoszą swoje kwalifikacje a ty stoisz w miejscu jak ta cipa :D i gdzie szukasz tych pieniędzy? powiedz, poszukamy razem

Gość gość
Jaka długa stopka :O

Gość gość
Powiem ci czy znajdziesz pieniądze jak pokazesz cycki:-)

Gość gość
Oglądając odmozdzajace seriale rzeczywiście można czuć się mądrzejszym od innych...

Gość gość
ja jestem mądrzejsza od większości ludzi, których spotykam. Znam historię starożytną, historię powstawania cywilizacji, historię wszechświata od big bangu , podstawy myśli filozoficznej od starożytności do oświecenia, z grubsza chrześcijaństwo, judaizm i islam, teorię Darwina itd. itd. Czasami myślę, ze większość ludzi schodzi z tego świata nie wiedząc nic lub prawie nic i nie zadając nigdy pytania skąd przybywamy, dokąd zmierzamy.

Ja np. jestem mądrzejsza z tego powodu, że 1. Nie zdałam egzaminu zawodowego w technikum, zdecydowałam już, że nie podchodzę do niego. Technik to i tak jest papierek bez przyszłości - TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH 2. Poszłam do szkoły policealnej, zrezygnowałam z niej - TECHNIK RACHUNKOWOŚCI to i tak jest zawód bez przyszłości 3. Do matury podejdę i pójdę na byle jakie studia ale tylko po to, żeby mieć wyższe wykształcenie. 4. Szukam pieniędzy, pracy a nie chodzę po studiach jak wieczna studentka.