Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuski MAM PROBLEM I PROSZE WAS O POMOC

Polecane posty

Gość gość

Wiem wiem ze pewnie zaraz wiekszosc mnie zjedzie ze to nie ta kategoria itd ale jest tu was najwiecej i najczesciej cos tu sie dzieje. sprawa wyglada tak otoz wczoraj przez allgero zawmoilam paczke pobraniowa. dzis ma przyjechac kurier i musze uiscic zaplate w wysokosci 66 zl. Jednak problem polega na tym iz wieczorem znalazlam bardziej interesujaca mnie oferte u innego sprzedawcy i wczoraj wieczorem napislam do sprzedawcy prosbe o anulowanie ten jednak odpisal iz paczke musze przyjac i zwrocic. mam pytanie ile to mnie teraz bedzie mniej wiecej kosztowac? dodam iz wyslal kuriera dpd. orientuje sie ktoras z was? pytam bo nie chce traz wydac polowy kasy zamowionej niechcianej paczki bo zalezy mi na innym zamowieniu z gory serdecznie dziekuje za pomoc. dodam iz jest to prezent dla malucha stad takie wybrzydzanie :P

Gość gość
Musisz paczke przyjac i zaplacic, potem odeslac. Odeslac mozesz zsykla poczta, bedzie taniej, zaplacisz tyle ile za paczke. Policz czy ci sie to oplaca, a na drugi raz przemysk dobrze zakup:-)

Gość gość
Czyli ze nie musze koniecznie kurierem wysylac tylko moge zwykla poczta polska tzn najtansza opcja i tyle? no wiem wiem ale ja juz tak mam ze lubie przegladac pozniej oferty bo a noz sie trafi cos ciekawszego... i jesli wystapie o zwrot do sprzedawcy to zwroci mi cale 66 zl czy tylko 46 za wartosc prezentu?

Gość gość
Oczywiscie - sprzedawca zwroci ci tylko za wartosc przedmiotu, przesylki zostaja dla ciebie. Jak najbardziej mozesz odeslac paczke poczta, nie liczy sie droga towar, a to ze towar wroci.

Gość gość
Ty naprawde myslalas, ze sprzedwca zwroci ci za towar plus koszta przesylek? Czyli za twoje glupie decyzje ma placic obcy czlowiek? :D

Gość gość
Jest jeszcze opcja nieodebrania paczki, ale wtedy musisz liczyć się z negatywnym komentarzem. No o to jest trochę chamskie.

Gość gość
A tak w ogóle to oszukał Cię z kosztem przesyłki bo na pewno nie kosztuje go to 20 zł.