Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UDERZYŁ MNIE!

Polecane posty

Gość gość

Ojciec naszej córki palił marihuane. Ja i jego rodzice postawilismy mu warunek ze ma nie palić jesli chce codziennie widywać się z córką. Nie pali od końca czerwca i od tamtej pory nie jestesmy razem.Powód to wyżywanie sie na mnie za to ze nie może sobie zapalić, wyzwiska , za to ze dogaduje sie z jego tata itd. Od tamtego czasu nie palił , był miły pomijajac kilkakrotne wyśmiewanie sie z mojej osoby ale to drobnostki. Wczoraj zrobiłam mu test bo jego tata jest na wycieczce wiec ja musiałam to zrobic. Wyszło ze nie palił , ale wyzywał mnie ze jestem straszna , psychiczna, ze udawał tylko miłego dla mnie itd.Powiedziałam mu ze skoro nie ma juz szans na nasz związek to nie chce zeby codziennie przyjeżdzał do naszego domu bo chce przestawić sie ze nie bedzie moim partnerem , tylko ojcem dziecka. Znowu zaczał sie mnie czepiac, szydzic az wkońcu kazałam mu wyjsc . On wyszedł ale nie dał mi zamknac drzwi , leciało zimno na dziecko które trzymałam na rekach i mówie mu wyjdź bo chce zamknac drzwi leci zimno na dziecko a ten dalej swoje na cała klatke az wkońcu siłą próbowałam je zamknac a on kopnał mnie z całej siły w noge i pojechał. Napisał mi potem sms z przeprosinami ale na koniec dodał ze to przeciez moja wina. Cały czas miał pretensje ze przezemnie nie widuje sie z chłopakami co wogle tego nie rozumiem bo konczył prace o 16 a o 19 przyjezdzał i siedział do 21. Mówił juz wczesniej ze on dwa dni to chciałby miec dla siebie i odrazu po pracy grac w tenisa po 3 godziny a przyjeżdzał by wtedy na chwile do małej i różne takie. Kłamie w różnych sprawach nawet takich najdrobniejszych , Kłamie za chwile mówi inna wersje , za chwile znowu kłamie . I tak sie gubi w tym wszytskim. Wczoraj tak samo wział odmnie pieniadze bo powiedział ze nie ma na test a co sie okazało kupił wczesniej test a wział odemnie pieniadze zeby mu sie zwróciło . Kiedys uderzył mnie podczas kłótni w twarz kiedy mała była w brzuchu , wczorja kiedy miałam ją na rekach. On chce przyjezdzac codziennie i pisze mi wkoło smsy ale ja mam tego dosyc, nie wiem jak to rozegrac , boje sie co na to jego rodzice..

Gość gość
ale sobie z debilem dzieciora zrobilas. i zycie spieprzone, bo teraz przez dzieciora musisz sie z takim gownem cale zycie uzerac, a przynajmniej przez najblisze lata... masakra. Dziecko sobie zrobic z chamem, prostakiem, cpunem, ktory lata po kolegach ciagle, gdzie ty mialas rozum, czemu sie nie zabezpieczalas

Gość gość
Denna prowokacja :) Strasznie słaba...

Gość gość
"wyśmiewanie się z mojej osoby" ha ha ha, dobrze, że tylko z osoby a nie z ciebie :D. Ludzie, czemu używacie takich śmiesznych form? Nie prościej napisać "wyśmiewania się ze mnie"?

Gość gość
nastawiłaś tyłka idiocie a teraz masz dylematy...

Gość gość
zycie mi sie wali, a jeszcze ktos tu pisze ze prowokacja, ech. Pekła nam prezerwatywa a tabletke po wziełam za późno. Ale nie chce juz do tego wracac

Gość gość
oddaj mu dzieciaka na wychowanie i z głowy. On debil to i dzieciak debil. Po co ci taki? zrobisz sobie lepszego

Gość gość
co z tego, moglas isc usunąć. Ja bym wolala isc wydac te 2000zł na aborcje i miec świety spokoj, niż donosic ciązę i sie użerać z bekartem i takim doopkiem przez kolejne 18 lat. Poza tym jak znam zycie to pewnie prezerwatywy nie bylo, tylko stosunek przerywany a potem wielki szok że ciąża...

Gość gość
Uciekaj, bije kopie i ćpa . Dziecko już na świecie , ale mimo wszystko on nie musi widzieć dziecka codziennie , co drugi , trzeci dzień z babcia , obojętnie z kim codziennie to głupota

Mozesz nawet siè wyprzec, ze to nie jego dziecko, bèdziesz miała spokój do konca zycia. On jest niobliczalny i niebezpieczny, dla ciebie , dziecka, najblizszych. Na dzis- nie musi i nie powinien bywac u ciebie tak czèsto. Czy jestes straznikiem jego detoksu? Ale sie wkopałas w nianczenie gnoja, a on ci za to razy i upokorzenia. Daj sobie spokój, i ratuj siebie.

Gość gość
zycie mi sie wali, a jeszcze ktos tu pisze ze prowokacja, ech. Pekła nam prezerwatywa a tabletke po wziełam za późno. Ale nie chce juz do tego wracac