Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chyba chce tylko seksu

Polecane posty

Gość gość

Wtedy jest bardzo miły, czuły i troskliwy. A ja się głupia na to łapię mimo że nawet nie mam orgazmu. Ale przynajmniej mam go przez chwilę dla siebie. Wcześniej mu bardziej zależało na mnie, teraz już nie ma tego :(

Gość gość
Kazdy facet jest kochany jak ma chcice . Wykorzystaj to , on się nie zmieni . Na początku jest zawsze miód .

Gość gość
Ale ja bym chciała czegoś więcej... On też tak kiedyś mówił, ale teraz jest zaangażowany tylko podczas seksu. Na co dzień mogłabym nie istnieć, zero zainteresowania. Przykro mi.

Gość gość
Szkoda mi Ciebie, ale to ty go poznawałaś przed ... teraz nie narzekaj. Nie pasujecie do siebie i myślę, że nie będzie lepiej. Jak mu odmówisz poszuka innej.

Gość gość
zgadzam się z poprzedniczką-odmów mu parę razy i zobaczysz reakcję...jak się obrazi ,to adieu-przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz...

Gość Ehhh gość
"jak się obrazi ,to adieu" Niektórzy to maja nasrane we łbach... :S Po co w takim razie w ogóle zawierać zwiazki idąc Twoim tokiem myslania? Lepiej znaleźć łacha dać mu d**y jak jest chcica i do przodu...

Gość gość
Dla niego to nie jest problem jeśli nie uprawiamy seksu. Spotykamy się i bez tego. Tylko jest jakiś mniej zaangażowany wtedy.

Gość gość
Ty ehh,to ty masz nasrane we łbie..w związku kobieta nie jest jedynie od dawania d**y,a jak ty masz chcicę to idz do burdelu..dostaniesz to bez zobowiązan....

Gość Ehhh gość
DO gość dziś Nadal nasrane... Jestem kobietą i przeczytaj jeszcze raz co napisałam :) Tym razem bez emocji a moze zrozumiesz. Właśnie dążę do tego, że seks to nie żadna skala nagród, czy jakaś forma gierek za jaką ty ją uważasz. Faceci to też nie zabawki. Jezeli Ci nie odpowiada to odejdz... a nie baw sie uczuciami innych. Btw. pewnie wiesz jak jest w burdelu bo tam pracujesz... bywa i tak. Pomyśl zanim coś napiszesz ;)